logo

Nieoficjalny Portal Miasta Brzeska i Okolic

Home Almanach BBS Forum Historia Informator Leksykon Linki Mapa Na skróty Ogłoszenia Polonia Turystyka Autor

Nowela polityczna

Forum 2004-2005

Forum 2006

Forum 2007

Forum 2008

Forum 2009

Forum 2010

Forum 2011

Netykieta

Regulamin

Witamy Gościa! Aby skorzystać ze wszystkich możliwości proszę Zaloguj się lub Zarejestruj.

Notification

Icon
Error

39 Strony«<2930313233>»
Powolny upadek miasta?
Gość
#649 Wysłane : 3 listopada 2017 09:42:55(UTC)
Ranga: Gość

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Prywatną walkę tocz pan Burmistrzu sobie w sądzie....Zabraniam jako brzeszczanin panu tego robić na sesjach. To nas nie interesuje .
Gość
#650 Wysłane : 3 listopada 2017 09:46:14(UTC)

Jest takie przysłowie.........."Winny się tłumaczy " jakże ono aktualne dzisiaj.
Gość
#651 Wysłane : 3 listopada 2017 10:14:13(UTC)

Originally Posted by: Gość Idź do cytowanego Wpisu
Jest takie przysłowie.........."Winny się tłumaczy " jakże ono aktualne dzisiaj.

A najbardziej to się tłumaczy jak można czytać Jan Waresiak!!!
Gość
#647 Wysłane : 3 listopada 2017 10:26:42(UTC)

[quote=Gość;102524]Panie Burmistrzu wystąpienie pańskiej żony na sesji Rady Miasta było totalnym wstydem dla mnie jako mieszkańca. Jak można zejść tak nisko żeby prywatne przepychanki pana i opozycji i rodzinne brudy prać na sesji ? Wstydzę się was !!!. Jest mi ogromnie wstyd że zafundował pan taki spektakl społeczeństwu Brzeska.

Nie jestem ani tym który pana próbuje wysadzić z wózka władzy ani tym który pana chce koniecznie zatrzymać na nim. Poprostu jako mieszkaniec nie zgadzam się na tego typu praktyki na sesjach bądź co bądź 17 tysięcznego miasteczka.
Poziom do którego zeszliście ostatnio jest mniej niż zero.
Myślę że Brzesko i jego mieszkańcy zasługuja na pewien poziom prezentowany przez jego Burmistrza a wy po prostu obrzygaliście ludzi swoją wymiociną . Prawda niech do pana dotrze bo niesmak już pozostanie na zawsze. Mam nadzieje że ktoś się zreflektuje że to było uwłaczające. Mamy w Brzesku poważniejsze problemy niż zajmowanie się tym kto na pana pluje nas to nie obchodzi . Może gdyby w Brzesku nie było innych problemów to taka farsa byłaby dla nas ciekawa ale póki co niestety nie była . Ta farsa nas obraziła panie Burmistrzu. Może trzeba podjać kroki prawne przeciwko takim zachowaniom za publiczne pieniądze.

Ale ty się nie wypowiadaj w liczbie mnogiej za mnie. Mnie nie jest wstyd i na to co zrobiła zona burmistrza trzeba było mieć dużo , bardzo dużo odwagi. Tacy jat ty pluja anonimowo, podszywając sie pod obrońców moralności. Tak dobrze zrobili Wawrykowie ,bo ileż można szargać ich opinię. Paweł

Gość
#648 Wysłane : 3 listopada 2017 10:56:22(UTC)

[quote=Gość;102524]Panie Burmistrzu wystąpienie pańskiej żony na sesji Rady Miasta było totalnym wstydem dla mnie jako mieszkańca. Jak można zejść tak nisko żeby prywatne przepychanki pana i opozycji i rodzinne brudy prać na sesji ? Wstydzę się was !!!. Jest mi ogromnie wstyd że zafundował pan taki spektakl społeczeństwu Brzeska.

Nie jestem ani tym który pana próbuje wysadzić z wózka władzy ani tym który pana chce koniecznie zatrzymać na nim. Poprostu jako mieszkaniec nie zgadzam się na tego typu praktyki na sesjach bądź co bądź 17 tysięcznego miasteczka.
Poziom do którego zeszliście ostatnio jest mniej niż zero.
Myślę że Brzesko i jego mieszkańcy zasługuja na pewien poziom prezentowany przez jego Burmistrza a wy po prostu obrzygaliście ludzi swoją wymiociną . Prawda niech do pana dotrze bo niesmak już pozostanie na zawsze. Mam nadzieje że ktoś się zreflektuje że to było uwłaczające. Mamy w Brzesku poważniejsze problemy niż zajmowanie się tym kto na pana pluje nas to nie obchodzi . Może gdyby w Brzesku nie było innych problemów to taka farsa byłaby dla nas ciekawa ale póki co niestety nie była . Ta farsa nas obraziła panie Burmistrzu. Może trzeba podjać kroki prawne przeciwko takim zachowaniom za publiczne pieniądze.

Ale ty się nie wypowiadaj w liczbie mnogiej za mnie. Mnie nie jest wstyd i na to co zrobiła zona burmistrza trzeba było mieć dużo , bardzo dużo odwagi. Tacy jat ty pluja anonimowo, podszywając sie pod obrońców moralności. Tak dobrze zrobili Wawrykowie ,bo ileż można szargać ich opinię. Paweł

Ale ja nie pluje. Mam prawo wstydzić się takiego zachowania. napisałem że nie interesuje mnie walka o stołki ale interesuje mnie styl tej walki za pieniądze podatnika. I nie zgadzam się z tym . Jaka odwaga ? Wstyd nie odwaga wykorzystywac władze do prywatnych oświadczeń.
Gość
#652 Wysłane : 3 listopada 2017 10:58:45(UTC)

To co już nie wolno się brzeszcznom odzywać ???? Burmistrz zakazał ?
Jeszcze tego brakowało ?
Wstyd mi za burmistrza i jego żonę że wykorzystali władzę do prywatnych interesów.
Gość
#653 Wysłane : 3 listopada 2017 13:48:02(UTC)

spytaj się burmistrza i jego otoczenia z poprzedniej kadencji i przewodniczącego rady miasta i reszty .cytuje twoje słowa !! z 645- bo ileż można szargać czyjąś opinię .?? obrońcy moralności!! jak pana burmistrza dotyczy to wielkie halo!! ale jak się chamskimi sposobami wygrywa wybory przy pomocy niektórych i dosłownie niszczy się osobę -rodzinę to to jest MORALNOŚĆ i PRZYZWOITOŚĆ?? oczywiście nie popieram takich insynuacji.ale wykorzystywać sesję i jeszcze mieć pretensje.oraz samemu nie być w porządku to jest SKu...stwo!!!myślę że niektórzy się domyślą kto ja ??tak inni też cierpią przez takich chamskich ludzi.najpierw samemu przyglądnąć się swoim poczynaniom a pózniej krytyka. z mojej strony to uważam ,że najwyższy czas zejść z tej sceny. !!! pozdrawiam
Gość
#654 Wysłane : 3 listopada 2017 13:52:27(UTC)

To jest wstyd na całą Polskę oni z Brzeska zrobili sobie prywatny folwark za zgodą oczywiście radnych którzy głosują Burmistrzowi wszystko co zechce. Wszyscy do wymiany wyborcy opamiętania.
Gość
#655 Wysłane : 3 listopada 2017 13:59:22(UTC)

pan Waresiak sobie poradzi.
Gość
#657 Wysłane : 3 listopada 2017 14:27:39(UTC)

najbardziej podoba mi się wypowiedz w rozmowie-niech burmistrz szuka w swoim otoczeniu osoby która go pomawiała,, i na koniec ,,krzyżowy ogień pytań, bardzo dobre
Gość
#660 Wysłane : 3 listopada 2017 15:32:12(UTC)

no i co na to ranking gazety krakowskiej ? laureat burmistrz Wawryka .propaganda ,zdjęcia i mydlenie oczu ludziom
Gość
#660 Wysłane : 3 listopada 2017 16:06:17(UTC)

Widać odezwali się ci co pomyje i oszczerswa wylewali gębę im zatkalo to z innej beczki ujadają brawo tak do wyrobów potem zmów ucichnąu
Gość
#663 Wysłane : 3 listopada 2017 18:14:18(UTC)

musieli by być tobą .tzw.cicha woda brzegi rwie
Gość
#664 Wysłane : 3 listopada 2017 18:58:54(UTC)

Nic mądrego na tym forum nienawiść zazdrość i wylewanie pomyj to jedyne co tutaj potraficie pisać
Gość
#665 Wysłane : 3 listopada 2017 19:39:43(UTC)

Nic mądrego na tym forum nienawiść zazdrość i wylewanie pomyj to jedyne co tutaj potraficie pisać

To jest taka manipulacja, prawdziwe problemy mieszkańców Brzeska idą w odstawkę a zaczyna się ordynarna walka. Co nas obchodzi co się w czyim domu dzieje??
Nas interesuje to czy w Brzesku będą nowe miejsca pracy , tańsza woda i kanalizacja !! Confused
A sprawy osobiste pierzcie sobie zacni Panowie i Panie na prywatnych forach.Blushing Obciach róbcie sobie gdzie indziej. Można sobie otworzyć takowe i pyskówki uskuteczniać.BigGrin

Na tym forum powinno się rozliczać za działania społeczne !!
A tych niestety wiele nie ma. I o tym zacząć można dyskusję bo wybory niedługo.Confused
Gość
#666 Wysłane : 3 listopada 2017 20:10:31(UTC)

Na tym forum powinno się rozliczać za działania społeczne !!

Śmieszne. Na forum rozliczać? Jak chcesz kogoś z czegokolwiek rozliczać to rób to oficjalnie bo jako mieszkaniec Brzeska masz do tego prawo. (...)
Gość
#669 Wysłane : 3 listopada 2017 20:17:11(UTC)

Brzesko odbije się, już powoli robi się sławne na cały kraj. Jak nie niezbyt rozsądny policjant to nadzwyczaj nierozważna kobieta.
Gość
#661 Wysłane : 3 listopada 2017 20:26:56(UTC)

Widać odezwali się ci co pomyje i oszczerswa wylewali gębę im zatkalo to z innej beczki ujadają brawo tak do wyrobów potem zmów ucichnąu

Ale co, chcesz zaklinać rzeczywistość? Niedługo Wawryka przyprowadzi na sesje proboszcza który zezna, iż burmistrz wspólnie z żoną co niedzielę przyjmują komunię świętą, co według niego będzie niezbitym dowodem ze w jego rodzinie gości samo dobro . Ale co nas to obchodzi jako mieszkańców?
Wawryka na pewno zgłosił już do prokuratury że nigdy w jego rodzinie nic złego się nie wydarzyło,i ściga tego kto czyni zło.Jak go znajdzie,to poinformuje o tym opinie publiczną.
Opinie publiczna interesują fakty a nie plotki czy mity ,więc liczę na informacje w mediach o wynikach toczącego się??? najpewniej??? postępowania.
Żenujące wystąpienie szczęśliwej żony to jakaś kpina.
W poniedziałek idę do przewodniczącego rady gminy w wnioskiem o wpisanie na najbliższą sesje wystąpienia mojej żony, która wytłumaczy radnym że jestem dobry, bo sąsiadka mojej sąsiadki powiedziała swojej sąsiadce że jest inaczej.
Gość
#662 Wysłane : 3 listopada 2017 20:41:07(UTC)

no i co na to ranking gazety krakowskiej ? laureat burmistrz Wawryka .propaganda ,zdjęcia i mydlenie oczu ludziom

Żadne mydlenie oczu! W kontekście ostatnich wydarzeń sesyjnych(i nie tylko), burmistrz Grzegorz Wawryka faktycznie zasługuje na miano jednego z najpopularniejszych burmistrzów w ....(Mało)Polsce.
Gość
#656 Wysłane : 3 listopada 2017 22:51:13(UTC)

pan Waresiak sobie poradzi.

Uuważam że sobie poradzi . Natomiast prywata na sesji rady miasta to dno dna !!!
39 Strony«<2930313233>»
Skok do forum