logo

Nieoficjalny Portal Miasta Brzeska i Okolic

Home Almanach BBS Forum Historia Informator Leksykon Linki Mapa Na skróty Ogłoszenia Polonia Turystyka Autor

Nowela polityczna

Forum 2004-2005

Forum 2006

Forum 2007

Forum 2008

Forum 2009

Forum 2010

Forum 2011

Netykieta

Regulamin

Witamy Gościa! Aby skorzystać ze wszystkich możliwości proszę Zaloguj się lub Zarejestruj.

Notification

Icon
Error

14 Strony«<121314
Polski sport narodowy - żebranina WOŚP
Gość
#267 Wysłane : 8 stycznia 2018 20:20:17(UTC)
Ranga: Gość

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Wspieram WOŚP bo to moja sprawa komu z kim i gdzie wydaję pieniądze.
Gość
#268 Wysłane : 8 stycznia 2018 21:01:53(UTC)

266 SŁUSZNIE MÓWISZ.ot cała prawda o tej orkiestrze
Gość
#269 Wysłane : 8 stycznia 2018 21:11:41(UTC)

Originally Posted by: Gość Idź do cytowanego Wpisu
266 SŁUSZNIE MÓWISZ.ot cała prawda o tej orkiestrze

WOŚP nie jest obowiązkiem dla ciebie i tobie podobnych. Jak będziesz zdychał będą cie ratować na sprzęcie który zakupiła WOŚP prawdopodobnie. Więc daruj sobie uwagi nie dajesz i my to rozumiemy, ale nie krytykuj.
Gość
#272 Wysłane : 8 stycznia 2018 21:20:47(UTC)

MOJE PRAWO SIĘ NIE ZGADZAC NA TAKIE DZIAŁANIE NIEZGODNE Z PRAWEM przez tego GOŚCIA..
Gość
#273 Wysłane : 8 stycznia 2018 21:25:30(UTC)

MOJE PRAWO SIĘ NIE ZGADZAC NA TAKIE DZIAŁANIE NIEZGODNE Z PRAWEM przez tego GOŚCIA..

ty sie możesz nie zgadzać na szczęście takich jak ty jest zdecydowana mniejszość .
Idź daj księdzu on wyprosi ci łaski tylko nie za bardzo sam jest w stanie określić gdzie.Nagonka na WOŚP to sprawka PiS-u i kleru.
Gość
#274 Wysłane : 8 stycznia 2018 21:59:19(UTC)

Orkiestra uzbieralem w ubiegłym roku 105 mln zł w całym 38 mln kraju. W tym samym czasie w 36 tysiecznym Brzesku na wódkę, piwo i wino wydano ponad 30 mln złotych. Statystycznie można by rzec że w 100 tysiecznym powiecie wydano około 100 ml złotych na alkohol...
Gość
#275 Wysłane : 8 stycznia 2018 22:40:35(UTC)

w 36 tysiecznym Brzesku

Przecież Brzesko ma 100 tys mieszkańców, a co mi tam; jak szaleć to szaleć- 200 tysięcy!
Gość
#276 Wysłane : 8 stycznia 2018 22:55:31(UTC)

dziś dostałem tą naklejkę w Lidl, ten niemiec też włączył się w akcję, pięknie
Gość
#277 Wysłane : 9 stycznia 2018 08:23:41(UTC)

ludzie jak nie chcecie to nie dawajcie ale po co te głupie komentarze. Nikt przecież nikogo nie zmusza do dawania. Na marginesie tylko powiem że dzięki tej żebraninie moje dziecko żyje. Bo cały sprzęt ratujący i potrzebujący życie był właśnie zakupiony dzięki tej akcji. Nikomu źle nie życzę ale nie zrozumie ten kto tego nie doświadczy.
Gość
#280 Wysłane : 9 stycznia 2018 08:48:58(UTC)

dobry sposób na życie!!
Gość
#276 Wysłane : 9 stycznia 2018 09:06:13(UTC)

ludzie jak nie chcecie to nie dawajcie ale po co te głupie komentarze. Nikt przecież nikogo nie zmusza do dawania. Na marginesie tylko powiem że dzięki tej żebraninie moje dziecko żyje. Bo cały sprzęt ratujący i potrzebujący życie był właśnie zakupiony dzięki tej akcji. Nikomu źle nie życzę ale nie zrozumie ten kto tego nie doświadczy.

Najwięcej krzyczą ci co i tak nigdy nic nie dali....
A jak rzucili zupę za darmo na placu podczas finału WOŚP to zeżarli ze cztery talerze i dwa bochny chleba jeszcze do reklamówy pakowali......nie z niedostatku.... tylko z brzeskiej chytrości.
Gość
#270 Wysłane : 9 stycznia 2018 18:19:53(UTC)

WOŚP nie jest obowiązkiem dla ciebie i tobie podobnych. Jak będziesz zdychał będą cie ratować na sprzęcie który zakupiła WOŚP prawdopodobnie. Więc daruj sobie uwagi nie dajesz i my to rozumiemy, ale nie krytykuj.

Ja jak pisałem wcześniej dorzucam do NFZ średnio 500 zł miesięcznie, żona drugie 500 a na sprzęcie kupowanym z NFZ leczą się ludzie, którzy nic nie dają albo udają rolników, albo robią na czarno, żeby nic nie dawać.

To może zróbmy tak: jak ktoś będzie "zdychał" z tych nie dających na NFZ a dających na WOŚP jakiś grosz raz w roku to niech leczy się tylko za pomocą sprzętu WOŚP-u i opłacanych przez WOŚP lekarzy (nie znam takich) OK?

Bo ja mam kurw... dość tego, że zapierdzielam w pocie czoła, państwo mi kradnie połowę z tego a potem muszę latać prywatnie, bo w kolejkach siedzą udawani rolnicy i tym podobni a ja na stanie w kolejce nie mam czasu bo muszę pracować, żeby potem znowu mi państwo zabierało kasę na te szpitale.

To co dofinansowuje WOŚĆ NFZ-towi to jest jest UŁAMECZEK budżetu NFZ. Tam są miliardy a z WOŚPu miliony. Kropla w morzu i tyle.
Gość
#278 Wysłane : 9 stycznia 2018 20:46:49(UTC)

no ale uwaga! jedna pani powiedziala ze tylko naklejki sa naklejone na sprzęcie! A sprzęt NFZ-tuCursing
Gość
#281 Wysłane : 10 stycznia 2018 09:52:41(UTC)

Owsiak nie jest przejrzysty w rozliczeniach jak podaje prasa .i nie dam ani grosza.przedtem rzuciłam przysłowiowy grosz
Gość
#283 Wysłane : 10 stycznia 2018 11:22:56(UTC)

Hej! A ja mam na to wywalone co tu piszecie.Hej!Po swojemu zrobię. Piękny jest ten świat:) Juhuuu!!
Gość
#282 Wysłane : 10 stycznia 2018 12:28:41(UTC)

Owsiak nie jest przejrzysty w rozliczeniach jak podaje prasa .i nie dam ani grosza.przedtem rzuciłam przysłowiowy grosz

Jak będziesz umierać na SORze to nie licz na aparature podtrzymującą życie...
Gość
#284 Wysłane : 10 stycznia 2018 18:50:51(UTC)

To jest jeden z najbardziej idiotycznych wątków założony na tym forum przez niejakiego antura w 2014roku. Czytając wypociny tego rysuje się obraz podstarzałego frustrata który jedyne co osiągną to dostęp do internetu. Wy drodzy forumowicze daliście się wciągnąć w dyskusję; czy dawać czy nie dawać, czy Owsiak uczciwy czy nie uczciwy. Zapewniam was nie ma zadnego znaczenia czy dajecie jakieśpieniązki czy nie. Nie ma sięco chwalić. WOŚP sobie poradzi. A to czy dajecie czy nie to wasza osobista sprawa i nic komuś do tego. Secundo; jeśli Owsiak byłby nieuczciwy już dawno by go posadzili. Więc jak nie macie na niego haków to mu zaufajcie. I przedewszystkim - kochajcie sie drodzy forumowicze a przynajmniej szanujcie.
14 Strony«<121314
Skok do forum