logo

Nieoficjalny Portal Miasta Brzeska i Okolic

Home Almanach BBS Forum Historia Informator Leksykon Linki Mapa Na skróty Ogłoszenia Polonia Turystyka Autor

Nowela polityczna

Forum 2004-2005

Forum 2006

Forum 2007

Forum 2008

Forum 2009

Forum 2010

Forum 2011

Netykieta

Regulamin

Witamy Gościa! Aby skorzystać ze wszystkich możliwości proszę Zaloguj się lub Zarejestruj.

Notification

Icon
Error

7 Strony«<23456>»
Dyrektor Pływalni W Brzesku Zakazuje Instruktorom Nauki Pływania.
Gość
#68 Wysłane : 8 marca 2018 21:12:38(UTC)
Ranga: Gość

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
A ja się zastanawiam nad jednym- czy rodzice scedują pełną opiekę nad dzieckiem na rzecz prywatnego instruktora; i w sytuacji kiedy nastąpi jakaś tragedia nie będą pociągać pływalni do odpowiedzialności?
Pewnie nie.
Zaraz by było "locego tu nie było tak albo siak, bo mój młody kalekom by nie łostoł"
Gość
#68 Wysłane : 9 marca 2018 18:52:11(UTC)

Moje dziecko uczy mój kolega i nie pobiera za to pieniędzy. Za wstęp płaci tak samo jak moje dziecko. Na jakiej podstawie prawnej na publicznym basenie finansowanym z naszych pieniędzy - a do tego jak widać nie rentownym bo w grudniu musiał zostać dodatkowo dofinansowany kwotą 140 TYŚ ZŁOTYCH !! - dyrektor uchwala sobie iż nikt oprócz Wojdaka nie może uczyć pływać !! Nikt mnie i moim znajomym nie zabroni - a już na pewno nie dyrektorek basenu - uczyć pływać moje dzieci ! Bardzo proszę o podstawę prawną w której mój znajomy wchodzi na basen opłaca czas na basenie i dyrektorek zabrania mu uczyć pływać moje dziecko a mi NAKAZUJE wybór jako instruktora Wojdaka !!!
Gość
#69 Wysłane : 9 marca 2018 19:12:47(UTC)

Zastanawiam się, czy to wszystko nie bicie piany. Czy ktoś uczący znajomego, dziecko, itp. został wyrzucony z basenu za to, że uczy pływać?
Nie żebym negował zasadność powodu tego narzekania, ale może to potwierdzić naoczny świadek?
Gość
#70 Wysłane : 9 marca 2018 19:50:43(UTC)

Originally Posted by: Gość Idź do cytowanego Wpisu
Zastanawiam się, czy to wszystko nie bicie piany. Czy ktoś uczący znajomego, dziecko, itp. został wyrzucony z basenu za to, że uczy pływać?
Nie żebym negował zasadność powodu tego narzekania, ale może to potwierdzić naoczny świadek?

Gdyby to było bicie piany to nikt by na te posty nie odpowiadał i olał sprawę totalnie !!!

Bardzo proszę o podstawę prawną w której mój znajomy wchodzi na basen opłaca czas na basenie i dyrektorek zabrania mu uczyć pływać moje dziecko a mi NAKAZUJE wybór jako instruktora Wojdaka !!!
NA BASENIE PUBLICZNYM !!! NIE PRYWATNYM !!!
NA SWOIM PRYWATNYM TO PAN DYREKTOR MOŻE SOBIE NAWET ZARZĄDZIĆ CHODZENIE TOPLES Z WYGOLONYMI GŁOWAMI !!!!!!
Gość
#71 Wysłane : 9 marca 2018 20:32:19(UTC)

Gdyby to było bicie piany to nikt by na te posty nie odpowiadał i olał sprawę totalnie !!!

Bardzo proszę o podstawę prawną w której mój znajomy wchodzi na basen opłaca czas na basenie i dyrektorek zabrania mu uczyć pływać moje dziecko a mi NAKAZUJE wybór jako instruktora Wojdaka !!!
NA BASENIE PUBLICZNYM !!! NIE PRYWATNYM !!!
NA SWOIM PRYWATNYM TO PAN DYREKTOR MOŻE SOBIE NAWET ZARZĄDZIĆ CHODZENIE TOPLES Z WYGOLONYMI GŁOWAMI !!!!!!

Pełna zgoda.Dyrektorzy innych basenów się cieszą, instruktorzy uczą , a brzeski "orzeł zarządzania " będzie miał pustki na basenie.NIE rozumie że być dobrym pływakiem to NIE JEST JEDNOZNACZNE Z BYCIEM DOBRYM NAUCZYCIELEM. Wojdak jest znakomitym pływakiem ,pełna zgoda.Ale póki co nie jest żadnym nauczycielem. Chłopak nie ma wykształcenia,oprócz pływania nic nie umie, wiec ktoś mu głupio doradził że tak zarobi na utrzymanie.On powinien skupić się na treningach i wycisnąć sportowo co się da a nie rozmieniać się na drobne.Słabe to wszystko....
Gość
#75 Wysłane : 10 marca 2018 06:03:33(UTC)

Jakoś w tamtym roku też straszyliście pustkami i co ????I nadal chodzimy z kumplami na basen. Nadal do południa Ci co chodzili chodzą. Frekwencja nie spada.
Więc nie strasz nie strasz bo się z....asz !!!
Gość
#69 Wysłane : 10 marca 2018 09:18:04(UTC)

Moje dziecko uczy mój kolega i nie pobiera za to pieniędzy. Za wstęp płaci tak samo jak moje dziecko. Na jakiej podstawie prawnej na publicznym basenie finansowanym z naszych pieniędzy - a do tego jak widać nie rentownym bo w grudniu musiał zostać dodatkowo dofinansowany kwotą 140 TYŚ ZŁOTYCH !! - dyrektor uchwala sobie iż nikt oprócz Wojdaka nie może uczyć pływać !! Nikt mnie i moim znajomym nie zabroni - a już na pewno nie dyrektorek basenu - uczyć pływać moje dzieci ! Bardzo proszę o podstawę prawną w której mój znajomy wchodzi na basen opłaca czas na basenie i dyrektorek zabrania mu uczyć pływać moje dziecko a mi NAKAZUJE wybór jako instruktora Wojdaka !!!

Gdzie tak jest napisane, że tylko do Wojtka mają dzieci się zapisywać na lekcje? Czy kolega wraz z dzieckiem został wyproszony z basenu? I racja nikt nie zabrania to Twój wybór dlatego wciąż nie rozumiem tej piany z twoich ust.
Żalicie się tutaj bo ktoś tak powiedział a nawet nie macie potwierdzenia w postaci pisma, umowy. Pani w szkole zawsze mówiła w takich sytuacjach że jak ktos powie żebyś skoczył w ogień to skoczysz? Odpowiedz sobie na pytanie i daj sobie spokój z wymyślaniem nie stworzonych historii.
Gość
#73 Wysłane : 10 marca 2018 16:04:53(UTC)

Nie bardzo wiesz o co chodzi a piszesz.
Gość
#81 Wysłane : 10 marca 2018 17:26:16(UTC)

pytanie podstawowe czy wejdę z moimi dziećmi na głęboki basen i mogę trenować pływanie, uczyć ich
Gość
#76 Wysłane : 10 marca 2018 18:05:57(UTC)

Jakoś w tamtym roku też straszyliście pustkami i co ????I nadal chodzimy z kumplami na basen. Nadal do południa Ci co chodzili chodzą. Frekwencja nie spada.
Więc nie strasz nie strasz bo się z....asz !!!

dziękujemy Panie Dadej za treściwą odpowiedź
Gość
#82 Wysłane : 11 marca 2018 11:29:52(UTC)

Na basenie w Tarnowie instruktorzy płaca normalne wejściówki - tak jak osoby pływające. Efekt jest taki że od każdego instruktora wpada po kilkaset złotych. Dodatkowo każdy instruktor (z dobrymi referencjami, z odpowiednimi umiejętnościami) przyciąga kilkanaście - kilkadziesiąt dodatkowych osób.
Ale jak widać niektórzy nie potrafią tego zrozumieć.
Gość
#83 Wysłane : 11 marca 2018 19:13:34(UTC)

Na basenie w Tarnowie instruktorzy płaca normalne wejściówki - tak jak osoby pływające. Efekt jest taki że od każdego instruktora wpada po kilkaset złotych. Dodatkowo każdy instruktor (z dobrymi referencjami, z odpowiednimi umiejętnościami) przyciąga kilkanaście - kilkadziesiąt dodatkowych osób.
Ale jak widać niektórzy nie potrafią tego zrozumieć.

na takie myślenie stać prawdziwego managera a nie kolesia Wawryki któremu wydaje sie że umie zarządzać (ale chyba własnym kontem)
Gość
#88 Wysłane : 12 marca 2018 00:06:57(UTC)

Każdemu płatnemu klakierowi i przypupasowi dyrektora basenu Dadeja oraz wojdakowi wraz ze swoimi przypupasami bardzo dziękuję za waleczną i ostrą obronę swoich przełożonych. A teraz Panie Dyrektorze basenu Dadej i Panie Wojdak proszę o pokazanie umowy po wygranym przetargu na basenie w którym to przetargu wygrał Wojdak i tylko on może nauczać pływania. Już nie napisze Pan Wojdak bo zalatywało by to szacunkiem do tej osoby a tego akurat nie muszę mieć do tego gościa.

(...)
Gość
#90 Wysłane : 12 marca 2018 01:19:30(UTC)

Każdemu płatnemu klakierowi i przypupasowi dyrektora basenu Dadeja oraz wojdakowi wraz ze swoimi przypupasami bardzo dziękuję za waleczną i ostrą obronę swoich przełożonych. A teraz Panie Dyrektorze basenu Dadej i Panie Wojdak proszę o pokazanie umowy po wygranym przetargu na basenie w którym to przetargu wygrał Wojdak i tylko on może nauczać pływania. Już nie napisze Pan Wojdak bo zalatywało by to szacunkiem do tej osoby a tego akurat nie muszę mieć do tego gościa.

(...)

o jakiś ziutek się odezwał, chłopie miej przynajmniej 1/10 sukcesów co Wojdak, to, że uczy w Brzesku a nie w jakiejś Warszawie pływać, to tylko się cieszyć, tobie zostają dwudniaki.
Gość
#92 Wysłane : 12 marca 2018 09:11:20(UTC)

Umiejętność pływania, a umiejętność nauczania to dwie różne rzeczy!
Tak dla przykładu: siatkarski trener Lozano ma 160 cm wzrostu i nigdy nie był siatkarzem...
Gość
#94 Wysłane : 12 marca 2018 10:00:21(UTC)

Tak dla przykładu: siatkarski trener Lozano ma 160 cm wzrostu i nigdy nie był siatkarzem...

Czy zakładasz że podstaw pływania nie potrafi nauczyć olimpijczyk, a potemotrafi jakiś wuefista z okolic brzeska? ☺️ ciekawa logika. myślę, że w przypadku wojaka jest szansa, że znajdą jakis młody talent.
Gość
#93 Wysłane : 12 marca 2018 10:52:40(UTC)

Prtzestań te swoje wywody pisać . daremny jestes instruktorzyna. Chłopie pływac nie umiesz zrobiłeś jakiś kursik na podłej wszechnicy świętokrzyskiej czy inne podejrzanej wyższej szkółce niedzielnej i udajesz szkoleniowca.
Gość
#96 Wysłane : 12 marca 2018 11:46:05(UTC)

jeżeli się Dadeja na py.k z BOSIRu nie wywali to co roku będziemy mu więcej kasy dokładać z budżetu miasta, o to chodzi Panie Wawryka ? jak to jest że odkąd Dadej jest dyrektorem co roku wzrasta mu zapotrzebowanie na kasę ? a może ktoś da do zrozumienia Dadejowi że w wakacje basen powinien byc czynny od rana do wieczora ?
Gość
#83 Wysłane : 12 marca 2018 12:35:54(UTC)

na takie myślenie stać prawdziwego managera a nie kolesia Wawryki któremu wydaje sie że umie zarządzać (ale chyba własnym kontem)

A może warto by basen w Brzesku podał swoje statystyki - ile osób chodzi na basen?
Gość
#85 Wysłane : 12 marca 2018 12:41:57(UTC)

A może warto by basen w Brzesku podał swoje statystyki - ile osób chodzi na basen?

nie będzie wiarygodne bo wielu kolegów Dadeja ma darmowe karnety więc statystyki nic nie dadzą, nie pokażą rozliczenie roczne to się dowiesz jaki burdel tam jest
7 Strony«<23456>»
Skok do forum