logo

Nieoficjalny Portal Miasta Brzeska i Okolic

Home Almanach BBS Forum Historia Informator Leksykon Linki Mapa Na skróty Ogłoszenia Polonia Turystyka Autor

Nowela polityczna

Forum 2004-2005

Forum 2006

Forum 2007

Forum 2008

Forum 2009

Forum 2010

Forum 2011

Netykieta

Regulamin

Witamy Gościa! Aby skorzystać ze wszystkich możliwości proszę Zaloguj się lub Zarejestruj.

Notification

Icon
Error

5 Strony<1234>»
Koronawirus w Brzesku - czy brzeski szpital na pewno jest gotowy ?
Monika_2000
#21 Wysłane : 12 marca 2020 09:00:26(UTC)
Ranga: Advanced Member

Originally Posted by: Seweryn Idź do cytowanego Wpisu
Monika_2000 mam dla ciebie skafander kosmonauty z NASA . Ubierzesz będziesz bezpieczna hahahahahahahaha. A teraz leć do masarni po kiełbase na dwa miesiące.

A jeśli masz coś do ...Mszy Św. to pewnie jesteś z KOD-u od Bodzia

lecz się bo widać że choroba psychiczna jaką masz jest daleko posunięta LOL LOL LOL , udajesz cwaniaka a za kilkanaście dni będziesz płakał jak dziecko jak braknie dla Ciebie respiratora, słuchaj dalej TVP a szybciej cię zwinie koronawirus niż myślisz, będzie jednego pieniacza mniej
Monika_2000
#24 Wysłane : 12 marca 2020 09:36:54(UTC)

Jak może przebiegać zakażenie koronawirusem u najmłodszych?

https://fakty.tvn24.pl/f...e-u-dzieci,1008548.html

Seweryn
#22 Wysłane : 12 marca 2020 10:36:03(UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Originally Posted by: Monika_2000 Idź do cytowanego Wpisu
lecz się bo widać że choroba psychiczna jaką masz jest daleko posunięta LOL LOL LOL , udajesz cwaniaka a za kilkanaście dni będziesz płakał jak dziecko jak braknie dla Ciebie respiratora, słuchaj dalej TVP a szybciej cię zwinie koronawirus niż myślisz, będzie jednego pieniacza mniej

Co ty tak cały czas wyzywasz mnie ? Używasz jakichś epitetów w moją stronę .Obelg . Ani razu nikt nie użył obraźliwego zwrotu w twoją stronę. Co się z tobą dzieje ?
Czy odmienne zdanie to od razu powód do agresji i wyzwisk z twojej strony ?
Opanuj się dziewczyno czy może chłopcze pod tym nickiem Monika _2000. Wystarczy że na sesjach jest agresja i piana z ust Pana odnowionego samorządu w stronę tych którzy mają inny pogląd na wiele rzeczy
To takimi jesteście demokratami ? Gdzie was tej demokracji uczyli ? Skoro tak bardzo rozdrażnia wasze ego każdy kto się z wami nie zgadza. Bardzo to kiepskie oj bardzo.
Monika_2000
#23 Wysłane : 12 marca 2020 14:13:43(UTC)

Originally Posted by: Seweryn Idź do cytowanego Wpisu
Co ty tak cały czas wyzywasz mnie ? Używasz jakichś epitetów w moją stronę .Obelg . Ani razu nikt nie użył obraźliwego zwrotu w twoją stronę. Co się z tobą dzieje ?
Czy odmienne zdanie to od razu powód do agresji i wyzwisk z twojej strony ?
Opanuj się dziewczyno czy może chłopcze pod tym nickiem Monika _2000. Wystarczy że na sesjach jest agresja i piana z ust Pana odnowionego samorządu w stronę tych którzy mają inny pogląd na wiele rzeczy
To takimi jesteście demokratami ? Gdzie was tej demokracji uczyli ? Skoro tak bardzo rozdrażnia wasze ego każdy kto się z wami nie zgadza. Bardzo to kiepskie oj bardzo.

jesteś naprawdę niepoważnym człowiekiem pozbawionym honoru, skoro uważasz się za obrażanego po co wdajesz się w pyskówki . Ten wątek jest dla tych którzy z obawą obserwują pandemię jaka nas spotkała i z którą musimy nauczyć się żyć a ty węszysz spisek, mieszasz w to urząd który mnie kompletnie nie interesuje i z którym nie mam nic wspólnego. Chcesz mieszać w polityce i ubliżać ludziom proszę bardzo masz od tego wątek o burmistrzu ale widać ciebie to nie interesuje bo uważasz że w każdym wątku będziesz ubliżał urzędnikom i politykom. Więc jak jesteś człowiekiem honorowym i kulturalnym w co wątpię proszę wylewaj swoje żale na wątku o burmistrzu, atakuj go mieszaj ich z błotem ale od mojego wątku się wypisz, ja martwię się o siebie rodziców dzieci dziadków i mieszkańców którzy chcieli by się tutaj wypowiedzieć. więc ostatni raz proszę jak nie masz nic do powiedzenia to nie mieszaj mi tu polityki bez której najwyraźniej nie potrafisz żyć
pozdrawiam i mam nadzieję że weźmiesz sobie do serca to co napisałam i o co prosiłam
Monika_2000
#25 Wysłane : 12 marca 2020 14:18:09(UTC)

niestety mamy pierwszą ofiarę koronawirusa i to nie była osoba w podeszłym wieku ale 57 letnia kobieta

https://tvn24.pl/poznan/...zona-sars-cov-2-4351252

Minister zdrowia: będzie rozporządzenie w sprawie stanu zagrożenia epidemiologicznego:

https://tvn24.pl/polska/...idemiologicznego-4351338
Seweryn
#26 Wysłane : 12 marca 2020 14:51:49(UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Nawrzucałaś bluzgów inwektyw epitetów Moniko_2000 i ty mówisz o refleksji ? Nie rozśmieszaj mnie. Wyszczekana to ty jesteś agresorko.Martw się o kogo chcesz tylko i co chcesz tylko nie szczekaj tak agresywnie. Kultury troche tylko nie tej odnowionej.
Bezpartyjny
#27 Wysłane : 12 marca 2020 15:01:30(UTC)

Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Wirus wirusem ....sprawa poważna . Co do tego pełna zgoda. Panika jednak nie wskazana i sporo nadinterpretowana przez Monika_2000

Monika_2000 zalatuje kulturą i elokwencją słowa z "góry".

"Dał jej przykład Bonaparte na sesji" hahahaha
Monika_2000
#28 Wysłane : 12 marca 2020 15:47:35(UTC)

Originally Posted by: Bezpartyjny Idź do cytowanego Wpisu
Wirus wirusem ....sprawa poważna . Co do tego pełna zgoda. Panika jednak nie wskazana i sporo nadinterpretowana przez Monika_2000

Monika_2000 zalatuje kulturą i elokwencją słowa z "góry".

"Dał jej przykład Bonaparte na sesji" hahahaha

masz rację panika nie wskazana:

https://tvn24.pl/krakow/...chodni-zakazona-4351331

Monika_2000
#29 Wysłane : 14 marca 2020 19:48:28(UTC)

Monika_2000
#30 Wysłane : 14 marca 2020 20:01:44(UTC)

szczyt zachorowań planowany jest na połowę kwietnia

przewidywania są takie, że co 7-10 dni liczba zachorowań będzie rosła razy 10. Czyli jak teraz mamy przykładowo 60 zachorowań, to za 10 dni będzie to 600, a za kolejne 10 już 6000. Tym sposobem na święta wielkanocne chorych może być nawet 60 tys. osób. Realny poziom wykrywania koronawirusa w Polsce jest teraz na poziomie ok. 20 proc., nie więcej. Jest cała masa chorych, którzy nie zostali zdiagnozowani.

https://www.medonet.pl/k...m,artykul,76664906.html

Monika_2000
#31 Wysłane : 15 marca 2020 11:17:55(UTC)

ciekawe kiedy ludzi zmądrzeją, u nas można organizować zgromadzenia do 50 osób np msze na których już dzisiaj widziałam że jest dużo więcej osób a Austria zakazuje zgromadzeń powyżej pięciu osób

https://tvn24.pl/swiat/k...pidemia-relacja-4353403

AnnaMaria
#32 Wysłane : 15 marca 2020 18:28:37(UTC)

ciekawe kiedy ludzi zmądrzeją, u nas można organizować zgromadzenia do 50 osób np msze na których już dzisiaj widziałam że jest dużo więcej osób a Austria zakazuje zgromadzeń powyżej pięciu osób

https://tvn24.pl/swiat/k...pidemia-relacja-4353403

To po co sprawdzasz ile jest ludzi na mszy? Pewnie takich ciekawskich było więcej stąd większa frekwencja.
Monika_2000
#33 Wysłane : 15 marca 2020 19:30:04(UTC)

Originally Posted by: AnnaMaria Idź do cytowanego Wpisu
To po co sprawdzasz ile jest ludzi na mszy? Pewnie takich ciekawskich było więcej stąd większa frekwencja.

jechałam po pieczywo koło kościoła jak się msza skończyła , większość to starsze osoby sami szukają choroby

niestety nawet biskupi nie słuchają episkopatu tylko bezmyślnie robią swoje

https://tvn24.pl/pomorze...kow-ani-wirusow-4354005

jeżeli starsze osoby będą bezmyślnie zachowywać się w kościołach to skończy się to dla nich jak we włoszech:

https://tvn24.pl/swiat/k...ach-i-kostnicach-4353676
PiotrBe
#34 Wysłane : 15 marca 2020 20:36:02(UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Wszyscy w tym mieście błędnie interpretują zalecenia rządu RP. Na pole można wychodzić tylko jest powiedziane, żeby unikać większych zgromadzeń osób. W sklepie może być nieograniczona ilość osób! Chorą interpretacją można nazwać sobotnią sytuację w sklepie "Grosik" gdzie musiała interweniować policja, bo właściciel tego sklepu myśli, że można wpuszczać tylko po 5/6 osób do środka, bo rząd zakazał zgromadzeń.

Pozdrawiam też pana Seweryna, który najeżdża na Brzesko OdNowa. Co zrobiliście podczas 10 lat rządów GW? Pytam się co zrobiliście! Jest jedna odpowiedź - oprócz dawania kasy Drabikowi to gówno zrobiliście. Nie chcę nikomu źle życzyć, ale epidemia "OdNowy" jest o wiele mniej groźniejsza niż obecna pandemia 2019-nCoV.

Pozdrawiam i życzę zdrowia!
Anzelm
#35 Wysłane : 16 marca 2020 07:22:17(UTC)

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Originally Posted by: PiotrBe Idź do cytowanego Wpisu
Wszyscy w tym mieście błędnie interpretują zalecenia rządu RP. Na pole można wychodzić tylko jest powiedziane, żeby unikać większych zgromadzeń osób. W sklepie może być nieograniczona ilość osób! Chorą interpretacją można nazwać sobotnią sytuację w sklepie "Grosik" gdzie musiała interweniować policja, bo właściciel tego sklepu myśli, że można wpuszczać tylko po 5/6 osób do środka, bo rząd zakazał zgromadzeń.

Pozdrawiam też pana Seweryna, który najeżdża na Brzesko OdNowa. Co zrobiliście podczas 10 lat rządów GW? Pytam się co zrobiliście! Jest jedna odpowiedź - oprócz dawania kasy Drabikowi to gówno zrobiliście. Nie chcę nikomu źle życzyć, ale epidemia "OdNowy" jest o wiele mniej groźniejsza niż obecna pandemia 2019-nCoV.

Pozdrawiam i życzę zdrowia!

O odNowie i jej rządach są inne wątki i tam proszę wylewać żale i piać pieśni pochwalne Panie PiotrzeBe. odNowa bardzo lubi pieśni pochwalne na swój temat jednak nie bardzo znosi odmienne poglądy.

Tutaj koronowirus.Jak nie masz PiotrzeBe nic do powiedzenia tylko tylko jesteś adwokatem odNowicieli to przejdź do wątków o harcach tej opcji.
Monika_2000
#41 Wysłane : 16 marca 2020 21:42:29(UTC)

ludzie opanujcie się bo jak tak dalej pójdzie to nawzajem się pozarażamy, jak można z objawami koronowirusa iść na SOR, od tygodni bębnią o tym wszystkie media żeby dzwonić po instrukcje do Sanepidu a jakiś nieodpowiedzialny osobnik idzie prosto na SOR, jak pozarażał lekarzy i pielęgniarki to nie będzie nas miał kto ratować . Pominę fakt że wcześniej mógł biegać po sklepach robić zakupy przebywać między zdrowymi, czarno to widzę

http://www.spzoz-brzesko...tora-sp-zoz-w-brzesku-5/
Bezpartyjny
#42 Wysłane : 16 marca 2020 22:07:03(UTC)

Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
ludzie opanujcie się bo jak tak dalej pójdzie to nawzajem się pozarażamy, jak można z objawami koronowirusa iść na SOR, od tygodni bębnią o tym wszystkie media żeby dzwonić po instrukcje do Sanepidu a jakiś nieodpowiedzialny osobnik idzie prosto na SOR, jak pozarażał lekarzy i pielęgniarki to nie będzie nas miał kto ratować . Pominę fakt że wcześniej mógł biegać po sklepach robić zakupy przebywać między zdrowymi, czarno to widzę

http://www.spzoz-brzesko...tora-sp-zoz-w-brzesku-5/

Dziewczyno/chłopaku pod nickiem Monika_2000 przestań siać panikę. Od kilku dni na tym forum uprawiasz jakąś psychozę zastraszania społeczeńztwa. Ludzie w Brzesku odpowiedzialnie podeszli do tematu. A czasem zdarzy się jakiś nieświadomy.
Osobniku o nicku Monika_2000 jeśli nie przestaniesz siać paniki zgłaszam sprawę na Policję.
Monika_2000
#43 Wysłane : 16 marca 2020 23:10:07(UTC)

Originally Posted by: Bezpartyjny Idź do cytowanego Wpisu
Dziewczyno/chłopaku pod nickiem Monika_2000 przestań siać panikę. Od kilku dni na tym forum uprawiasz jakąś psychozę zastraszania społeczeńztwa. Ludzie w Brzesku odpowiedzialnie podeszli do tematu. A czasem zdarzy się jakiś nieświadomy.
Osobniku o nicku Monika_2000 jeśli nie przestaniesz siać paniki zgłaszam sprawę na Policję.

CZYŻBY TO DOTYCZYŁO KOGOŚ Z TWOJEJ RODZINY ?????

zgłaszaj sobie gdzie chcesz i zmień to forum na radio maryja bo widać wirus Ci szkodzi

w pierwszej kolejności zgłoś ministra zdrowia który mówi:"Ze szczytem epidemii będziemy walczyć za dwa lub trzy tygodnie. Przygotowanych jest dziesięć tysięcy łóżek"

https://tvn24.pl/polska/...ec-tysiecy-lozek-4355038
Monika_2000
#44 Wysłane : 16 marca 2020 23:24:11(UTC)

Agnes
#45 Wysłane : 17 marca 2020 08:50:49(UTC)

Was thanked: 4 time(s) in 3 post(s)
Pani Monika_2000 tak (...)i nie brakuje.
Moje pytanie więc jak to jest z tą odNową zamknięto plac targowy w Brzesku a handel od rana tam kwitnie aż miło i pełno roznosicieli wirusa. Pytanie czy odNowa kontroluje swoje decyzje ? czy odNowa panuje nad sytuacją ? czy w końcu zakazy to fikcja ?
Proszę udać się na plac targowy w Brzesku i zobaczyć co tam sie wyprawia. !!!! Jak wydaje się decyzję o zamknięciu to chyba jasne jest że nie powinni się tam kręcić ludzie.
5 Strony<1234>»
Skok do forum