logo

Nieoficjalny Portal Miasta Brzeska i Okolic

Home Almanach BBS Forum Historia Informator Leksykon Linki Mapa Na skróty Ogłoszenia Polonia Turystyka Autor

Nowela polityczna

Forum 2004-2005

Forum 2006

Forum 2007

Forum 2008

Forum 2009

Forum 2010

Forum 2011

Netykieta

Regulamin

Witamy Gościa! Aby skorzystać ze wszystkich możliwości proszę Zaloguj się lub Zarejestruj.

Notification

Icon
Error

78 Strony<12345>»
Szkoła podstawowa w Brzesku - opinie
Gość
#33 Wysłane : 9 października 2013 10:21:58(UTC)
Ranga: Gość

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Originally Posted by: Gość Idź do cytowanego Wpisu
News! Mobbing w szkole ! Nauczyciele jednej z placówek oświatowych z terenu Gminy Brzesko mają przygotowaną skargę na swoją Dyrektorkę. Ze skargi wynika, że ta znęca się psychicznie nad pracownikami. Pod skargą podpisują się również rodzice dzieci. Są oburzeni arogancją pani dyrektor. Dowody mają twarde. Skarga ma zostać złożona do Rady Miasta.

Stawiam na Jasień !
Ktoś obstawia inaczej ?
Gość
#34 Wysłane : 9 października 2013 19:39:58(UTC)

Stawiam na Jasień !
Ktoś obstawia inaczej ?

Może też być Mokrzyska lub Okocim.
Gość
#51 Wysłane : 28 stycznia 2015 21:15:58(UTC)

Najlepsza nr3
Gość
#52 Wysłane : 30 stycznia 2015 13:19:48(UTC)

Szczerze odradzam Szkołę nr.2 w Brzesku - pani Dyrektor nauczyciele, obsługa super, problem jest niestety w Radzie Rodziców która wszystko wie najlepiej, wszystko jest źle itp....jakaś masakra
Gość
#53 Wysłane : 30 stycznia 2015 14:27:41(UTC)

Szczerze odradzam Szkołę nr.2 w Brzesku - pani Dyrektor nauczyciele, obsługa super, problem jest niestety w Radzie Rodziców która wszystko wie najlepiej, wszystko jest źle itp....jakaś masakra

a co ma rada rodziców do wyników pracy nauczycieli a pózniej do wyników nauczania dziecka???
Gość
#54 Wysłane : 3 marca 2015 22:18:16(UTC)

Szkoła 3
Gość
#58 Wysłane : 4 marca 2015 09:31:47(UTC)

Mam pytanie, bo może to ja jestem nienormalna. Czy gdzieś w szkole dzieci na przerwie muszą siedzieć i nie hałasować?
Gość
#59 Wysłane : 4 marca 2015 09:49:04(UTC)

Mam pytanie, bo może to ja jestem nienormalna. Czy gdzieś w szkole dzieci na przerwie muszą siedzieć i nie hałasować?

wszedzie, ale nigdzie tego nie przestrzegają :)
Gość
#60 Wysłane : 4 marca 2015 10:08:37(UTC)

Kiedy przyjechałam do tego miasta z bardzo dużej nekropolii w latach 1972 i dowiedziałam się z opowiadań tutejszych osób jak postępowała większość nauczycieli w stosunku do ,,tzw.,,zwykłych uczniów co tu się wyprawiało w szkołach .Bicie dzieci , krzyki ,poniewieranie biedniejszymi uczniami , pogarda dla nich.Nauczyciele bez studiów to włos za jeżył mi się na głowie.I nie dziwię się,że jeszcze ten,, ZŁY DUCH,, żyje sobie dobrze w murach brzeskich szkół .Choć trochę coś drgnęło.Uczyli ludzie którzy w swoich domach mieli istną patologię . To coś nieprawdopodobnego.Aż nie do wiary!Jak to było możliwe?????Chylę czoła przed moimi nieżyjącymi już dziś WSPANIAŁYMI nauczycielami ,którzy wymagali od nas ,ale najpierw przykład płynął od nich to byli przyjaciele młodzieży!!! z mojego ukochanego miasta.
Gość
#62 Wysłane : 4 marca 2015 14:45:46(UTC)

Kiedy przyjechałam do tego miasta z bardzo dużej nekropolii w latach 1972 i dowiedziałam się z opowiadań tutejszych osób jak postępowała większość nauczycieli w stosunku do ,,tzw.,,zwykłych uczniów co tu się wyprawiało w szkołach .Bicie dzieci , krzyki ,poniewieranie biedniejszymi uczniami , pogarda dla nich.Nauczyciele bez studiów to włos za jeżył mi się na głowie.I nie dziwię się,że jeszcze ten,, ZŁY DUCH,, żyje sobie dobrze w murach brzeskich szkół .Choć trochę coś drgnęło.Uczyli ludzie którzy w swoich domach mieli istną patologię . To coś nieprawdopodobnego.Aż nie do wiary!Jak to było możliwe?????Chylę czoła przed moimi nieżyjącymi już dziś WSPANIAŁYMI nauczycielami ,którzy wymagali od nas ,ale najpierw przykład płynął od nich to byli przyjaciele młodzieży!!! z mojego ukochanego miasta.

Kobieto Ty chylisz czoła przed twoimi nauczycielami a potępiasz tutejszych ty chyba zmartwychwstałaś
bo przyjechałaś z DUŻEJ NEKROPOLII czyli z cmentarza .Taka mądra , a nie rozróżnia pojęć NEKROPOLIA
to na pewno nie METROPOLIA a o metropolię ci pewno chodziło.
Gość
#61 Wysłane : 4 marca 2015 15:55:56(UTC)

Powyższa wypowiedź #57 bardzo mnie rozbawiła :)
Nekropolia a metropolia... hihihi

W latach 1983-1991 uczęszczałem do "jedynki".
Z "dziwnych" osób, które do dzisiaj pamiętam jest kilka (np. pani z biologii, woźny) ale może one są dla mnie "dziwne" bo wtedy jako dziecko inaczej patrzyłem na świat.
Są osoby, które szczególnie pamiętałem (nie waham się podać nazwisk: Pani Potocka, Pani Grocholska (dziś Kania), Pani Śledź, Pani Pawlina, Pan Brzyk, Państwo Filipowie itd.), bo albo byli bardzo dobrymi nauczycielami albo były po prostu dobrymi osobami, z którymi można było porozmawiać, bo nie wszystkie osoby z wymienionych mnie uczyły. Nie uważam 8 lat podstawówki za stracone i w tej perspektywie nie przypominam sobie (poza lekcjami jednego przedmiotu) patologii w postaci krzyku czy bicia. Jakoś tę szkołę skończyliśmy i z 32 osób mojej klasy żadna w kryminale nie siedzi i nie ma zmarnowanego życia z powodu błędów wychowawczych jakoby poczynionych w tamtych czasach.
Pozdrawiam MP
Gość
#64 Wysłane : 4 marca 2015 17:17:31(UTC)

Każdy może się pomylić!!! a wymienione tu nazwiska hm -,można by się zastanowić a zwłaszcza nad jednym panem który właśnie w taki sposób traktował uczniów w 1-ce i na dodatek został pozbawiony prawa wykonywania zawodu .I takich jest wielu .Uczyłaś się w latach 80-ych i nie wiesz jak było wcześniej albo,, miodzisz!,, tu niektórym.Pani Pawlina HM ,HM . ??????????Może jesteś również obecnie nauczycielką i to mnie nie dziwiłoby ! Ja też pozdrawiam i życzę szczerości w ocenianiu .Tak nauczyciele byli tzw. normalni którzy przybyli do Brzeska uczyć i póżniej wrócili do swoich miast.Potępiam tych ,którzy na to zasłużyli. I to większość w Brzesku wie .A tak naprawdę mogłabyś być moją córką bo mam dzieci z tego rocznika. Uważam że się podlizujesz pewnie masz za co.!!!Za bardzo CWANIAKUJESZ ! p.s. literka ,n ,i, m ,są koło siebie to błąd przy pisaniu.
Gość
#65 Wysłane : 4 marca 2015 17:35:31(UTC)

i Jeszcze jedna pomyłka mógłbyś być moi -synem !!!!.Wypisując te lizusowskie dyrdymały!!!! ,ale na moje szczęście mam dzieci ,które sprawiedliwie oceniają brzeską rzeczywistość jak również sporo osób ,które są starsze od ciebie i mają za sobą te NIEPRZYJEMNE PRZEŻYCIA .Bardzo wybielasz, powtarzam i miodzisz!!Pewnie ci robotę załatwili.
Gość
#66 Wysłane : 4 marca 2015 17:52:36(UTC)

a ja bardzo źle wspominam Panią G(...) ze szkoły Nr 3 co oceniała wg pochodzenia a nie wiedzy na każdym zebraniu z rodzicami wszystkich krytykowała a sama się miała za wzór wychowawcy i matki długo przez tą babe miałam skrzywioną psyche i zaniżoną samoocenę ale dzisiaj jakoś owoce wychowania swoich dzieci tej Pani są mierne
Gość
#67 Wysłane : 4 marca 2015 18:30:32(UTC)

No proszę jak prawda wychodzi NA JAW !!!i takich osób jest setki co byli zle TRAKTOWANI W SZKOŁACH W BRZESKU CO TO KŁAMAĆ !!!!Tylko uprzywilejowane miały DOBRZE.Na innych się wyrzywali. WIEKSZOŚĆ z nich jak na ironię losu ma żle wychowane dzieci raczej UCHOWANE.A innym się OPINIĘ PSUŁO.
Gość
#70 Wysłane : 4 marca 2015 18:48:17(UTC)

No widzisz ja pomyliłam się w ,,metropolii,, A Twoi idole NAUCZYCIELE żle obliczają ilość punktów w testach egzaminacyjnych w gimnazjach jak również w maturalnych !!!I jak masz kłamać to MILCZ !! a nie podlizuj się!!
Gość
#68 Wysłane : 4 marca 2015 21:52:16(UTC)

No proszę jak prawda wychodzi NA JAW !!!i takich osób jest setki co byli zle TRAKTOWANI W SZKOŁACH W BRZESKU CO TO KŁAMAĆ !!!!Tylko uprzywilejowane miały DOBRZE.Na innych się wyrzywali. WIEKSZOŚĆ z nich jak na ironię losu ma żle wychowane dzieci raczej UCHOWANE.A innym się OPINIĘ PSUŁO.

Dołącz jeszcze pedofilię i gender w szkołach brzeskich i masz już kocioł polski ,pomieszaj w nim ,
satysfakcja twoja murowana .Dziecko kto Cię tak w szkole skrzywdził, powiedz to głośno i nie męcz się więcej nawet napisz czarno na białym, to krzywdziciele uderzą się w piersi i przeproszą Cię. Nie można tak, ktoś, kogoś, gdzieś tam......słyszałam to i owo .
Gość
#71 Wysłane : 4 marca 2015 22:06:18(UTC)

nie chce się was czytać, innych z nazwiska oczerniacie, a sami jesteście bohaterami anonimowymi, wstyd, za grosz szacunku nie mam do takich ludzi, podlizna z was, to dopiero patologia, spójrz w lustro nędzny człowieku
Gość
#69 Wysłane : 4 marca 2015 22:07:52(UTC)

Dołącz jeszcze pedofilię i gender w szkołach brzeskich i masz już kocioł polski ,pomieszaj w nim ,
satysfakcja twoja murowana .Dziecko kto Cię tak w szkole skrzywdził, powiedz to głośno i nie męcz się więcej nawet napisz czarno na białym, to krzywdziciele uderzą się w piersi i przeproszą Cię. Nie można tak, ktoś, kogoś, gdzieś tam......słyszałam to i owo .

a ciebie kto tak skrzywdził, że masz o ludziach takie zdanie, domowa patologia
Gość
#72 Wysłane : 5 marca 2015 09:27:28(UTC)

Chodziłam do szkoły nr 3 w latach 80-tych, nauczyciele bywali różni.Tych, którzy nam pozwalali na wiele, wtedy lubiliśmy...Tych,co wymagali i byli surowi - nie.Ale z perspektywy czasu, wspomina się właśnie tych surowych, którzy potrafili nam wpoic pewne zasady i wiedzy kawałek.Chodziłam do klasy, której zmieniano wychowacę co roku, w siódmej klasie "dostaliśmy się" pod wychowawstwo Pani, która uchodziła w szkole za najbardziej surową nauczycielkę.I owszem, była taka.Wymagała, jak trzeba było powiedziała nam do słuchu, ale wiedzielismy, że stanie za nami murem jak będzie trzeba. Wspominam ja bardzo miło.Pozdrowienia dla Pani MK.
78 Strony<12345>»
Skok do forum