logo

Nieoficjalny Portal Miasta Brzeska i Okolic

Home Almanach BBS Forum Historia Informator Leksykon Linki Mapa Na skróty Ogłoszenia Polonia Turystyka Autor

Nowela polityczna

Forum 2004-2005

Forum 2006

Forum 2007

Forum 2008

Forum 2009

Forum 2010

Forum 2011

Netykieta

Regulamin

Witamy Gościa! Aby skorzystać ze wszystkich możliwości proszę Zaloguj się lub Zarejestruj.

Notification

Icon
Error

78 Strony«<7891011>»
Szkoła podstawowa w Brzesku - opinie
Gość
#208 Wysłane : 30 października 2015 13:18:40(UTC)
Ranga: Gość

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Drogi nauczycielu!!! Dziwię się, że zajmujesz się takimi bzdurami!!! Tłumaczysz się i po co Ci to. Na wycieczki też nie musisz jeździć, oddaj pracę, komuś kto chętnieEZE na nie pojedzie i nie będzie narzekał. Czuje, że się pomału wypalasz zawodowo, a to nie dobrze wróży naszym dzieciom.
Gość
#209 Wysłane : 30 października 2015 13:31:38(UTC)

Brzeskie szkoły nie są idealne, ale do takich absurdów jeszcze nie dochodzi.

http://wpolityce.pl/spol...-za-niezdrowie-jedzenie

Gość
#132 Wysłane : 30 października 2015 15:24:03(UTC)

Originally Posted by: Gość Idź do cytowanego Wpisu
Ja również zwiedzałem egzotyczne kraje i przywiozłem wiele ciekawych pamiątek.Umię pięknie opowiadać , co najmniej jak politycy. Jak i mnie szkoła da zarobić taką kasę to z kim należy się skontaktować ?

no to se dzwoń po gimnazjach i sie ogłaszaj ze chcesz se p tez pogadac o wakacjach to moze twoja oferte tez przyjma a nie miej pretensji na forumFlapper Flapper Flapper
Gość
#203 Wysłane : 30 października 2015 15:33:40(UTC)

decyzję o zdjęciach podjęła Rada Rodziców, nam te informację przekazała nasza przedstawicielka, wybrali najciekawszą ofertę, ale żeby to wiedzieć, trzeba się interesować, a nie smarować na forum, a zdjęcia klasowe zawsze były, ale żeby mogły być nazywane "klasowymi" muszą być fotografowani wszyscy, nawet ci, którzy ich nie kupią, dla dobra tych, co chcą mieć pamiątkę, czemu szukacie dziury w całym

to żeby wszy sprawdzić dziecku każdy rodzic musi indywidualnie wyrazić zgodę a o zdjęciach decydue rada rodziców?
Gość
#113 Wysłane : 31 października 2015 16:38:59(UTC)

A czy nauczyciele w tym czasie mają płacone ? przecież nie prowadzą lekcji.

Tak, mam w tym czasie płacone - dzieci są pod moją opieką. Ale muszę się dobrze zastanowić co zrobić z wycieczkami - bo przecież za to mi nie płacą, ani za noc w kopalni, ani za noc filmową, ani za zielone szkoły, ani za wycieczki dwudniowe.

Noc filmowa - nieporozumienie, dzieci i tak za dużo telewizji oglądają w domu
zielona szkoła- to rodzice płacą za pobyt nauczyciela i nie rzadko za dziecko nauczyciela które bierze. Jeżeli tak pokrzywdzeni jesteście to dlaczego żadnego rodzica jako opiekuna nie chcecie ?

Moje dziecko już wyszło z tej wspaniałej szkoły i jedyne moje wspomnienie to bieganie po specjalistycznych sklepach z art. dla plastyków, bo jedna z nauczycielek ma przerost ambicji nad formą i ze wszystkich próbuje zrobić artystów. Czy na początku roku nie można było dać spisu co będzie potrzebne przez cały rok. A podróżniki też były i to nawet dwa razy w roku.ktoś powinien wziąść się za ten szemrany interes.Książkowy juz sie ukróci bo podręczniki będą jedne i za darmo. Przedstawiciele przestaną konkurować z darowiznami i prezentami ...oczywiście w imię dobra naszych dzieci....
Mam nadzieję że dojdziemy do takiego szkolnictwa jak jest np.w Anglii. Pełna kultura i poszanowanie obustronne a w dodatku wszystko za darmo.Tam edukacja faktycznie nic nie kosztuje, nie ma składek na papier toaletowy, papier ksero, komitet rodzicielski , podrózników , teatrzyków i przedstawienia cyrkowe - no z tym to już przegieliście.

Gość
#123 Wysłane : 31 października 2015 21:17:21(UTC)

ale poziom polskich szkół jest (chyba) wyższy niż tych angielskich co nie?
Gość
#125 Wysłane : 31 października 2015 21:52:31(UTC)

zdecydowanieBigGrin
Gość
#122 Wysłane : 31 października 2015 21:59:13(UTC)

Mam nadzieję że dojdziemy do takiego szkolnictwa jak jest np.w Anglii. Pełna kultura i poszanowanie obustronne a w dodatku wszystko za darmo.Tam edukacja faktycznie nic nie kosztuje, nie ma składek na papier toaletowy, papier ksero, komitet rodzicielski , podrózników , teatrzyków i przedstawienia cyrkowe - no z tym to już przegieliście.

Człowieku, powaliło cie, nie masz pojęcia jak wygląda tam edukacja, stuknij się, bo jesteś frustratem numer 1, nie zasłużyłeś na szacunek, jesteś nikim, skoro opluwasz wszystko i wszystkich anonimowo, siedzisz w zapyziałym Brzesku i myślisz że ci się wszystko za darmo należy, weź się do roboty, zarób, będziesz godnie żył, manna ci z nieba nie poleci, co za oszołomy po tym świecie chodzą, niezłych ma Bozia lokatorów
Gość
#120 Wysłane : 31 października 2015 22:01:21(UTC)

Jeżeli tak pokrzywdzeni jesteście to dlaczego żadnego rodzica jako opiekuna nie chcecie ?

bo rodzic nie może być opiekunem ośle, chyba że ma kurs pedagogiczny
Gość
#114 Wysłane : 31 października 2015 22:07:02(UTC)

zielona szkoła- to rodzice płacą za pobyt nauczyciela

z choinki się urwałeś, jak myślisz że dla nauczyciela to fajne poświęcić swoją rodzinę i jechać z bandą rozwrzeszczanych dzieci na kilka nocy, brać odpowiedzialność, nie przesypiać nocy, bo brzuszek, bo główka boli, a później słuchać narzekań takich "głupich rodziców" jak ty, to się mylisz
Gość
#124 Wysłane : 31 października 2015 22:08:28(UTC)

poziom polskich szkół zdecydowanie wyższy
Gość
#210 Wysłane : 31 października 2015 22:09:47(UTC)

niektórym rodzicom rozumu jednak brak
Gość
#212 Wysłane : 31 października 2015 22:11:14(UTC)

najlepiej leżeć nic nie robić, szkoda że obcym ludziom na Twoich dzieciach bardziej zależy niż tobie
Gość
#121 Wysłane : 1 listopada 2015 01:01:21(UTC)

bo rodzic nie może być opiekunem ośle, chyba że ma kurs pedagogiczny

Zaproponujcie uczniom opiekę rodziców na wycieczce wyrażą taką dezaprobatę a dziecię tego rodzica
jest nieszczęśliwe ,rodzic cały czas patrzy i pilnuje swojego Jasia ,poucza go ,strofuje a inne dzieci go nie interesują ,zatem drogi rodzicu na wycieczkę jedź ze swoim potomkiem prywatnie.Na
takich wycieczkach dziecię się socjalizuje , uczy się być zaradnym itd.../wierzcie mi próbowałam
to jeszcze musiałam pilnować mamusie/.
Gość
#115 Wysłane : 1 listopada 2015 02:13:47(UTC)

z choinki się urwałeś, jak myślisz że dla nauczyciela to fajne poświęcić swoją rodzinę i jechać z bandą rozwrzeszczanych dzieci na kilka nocy, brać odpowiedzialność, nie przesypiać nocy, bo brzuszek, bo główka boli, a później słuchać narzekań takich "głupich rodziców" jak ty, to się mylisz

inteligentna odpowiedź "mądrego nauczyciela" co obraża rodziców a dzieci nazywa "bandą" - brawo !!
Gość
#213 Wysłane : 1 listopada 2015 07:39:40(UTC)

święte oburzenie, a jak ty obrażasz nauczycieli to dobrze, ciebie nie moża, znowu nauczyciel winnyLOL że jesteś ieudacznikiem też nauczyciel winny czy genyConfused
Gość
#116 Wysłane : 1 listopada 2015 07:47:27(UTC)

inteligentna odpowiedź "mądrego nauczyciela" co obraża rodziców a dzieci nazywa "bandą" - brawo !!

znowu nauczyciel winny, sprawdź w SJP (jak znasz ten skrótFlapper )
2. potocznie: grupa, gromada osób;

ale niedługo za podtarcie niewłaściwe też nauczyciel będzie winny
Gość
#214 Wysłane : 1 listopada 2015 07:49:04(UTC)

Czy ktoś się spotkał z dyskryminacją swojego dziecka przez księdza i nauczycieli bo dziecko nie chodzi na religię?
Gość
#215 Wysłane : 1 listopada 2015 08:30:48(UTC)

jutro 2 listopada - w zasadzie normalny dzień pracy.
ja muszę iść do pracy, mąż też a dzieci mają w szkole wolne.

i co ja mam z nimi zrobić?
Gość
#216 Wysłane : 1 listopada 2015 09:23:31(UTC)

jutro 2 listopada - w zasadzie normalny dzień pracy.
ja muszę iść do pracy, mąż też a dzieci mają w szkole wolne.

i co ja mam z nimi zrobić?

Normalnie zaprowadź do szkoły tylko bez tornistra,szkoła pracuje, są nauczyciele w szkole.To jest wolne dla dzieci. Czy twoje dzieci nie przyniosły ci informacji ze szkoły, że mogą do niej przyjść 2 listopada. Gdybyś się odrobinę zajmowała sprawami dzieci to byś wiedziała, nie siej zamętu!
78 Strony«<7891011>»
Skok do forum