logo

Nieoficjalny Portal Miasta Brzeska i Okolic

Home Almanach BBS Forum Historia Informator Leksykon Linki Mapa Na skróty Ogłoszenia Polonia Turystyka Autor

Nowela polityczna

Forum 2004-2005

Forum 2006

Forum 2007

Forum 2008

Forum 2009

Forum 2010

Forum 2011

Netykieta

Regulamin

Witamy Gościa! Aby skorzystać ze wszystkich możliwości proszę Zaloguj się lub Zarejestruj.

Notification

Icon
Error

6 Strony<1234>»
RODZINA 500+
Gość
#23 Wysłane : 7 maja 2016 20:53:14(UTC)
Ranga: Gość

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
też złożyłem 3 kwietnia i kasy nie ma ale za śmieci dopłata po 14 dniach przyszła po urodzeniu dziecka , kocham cię polsko
Gość
#26 Wysłane : 8 maja 2016 17:49:33(UTC)

Originally Posted by: Gość Idź do cytowanego Wpisu
też złożyłem 3 kwietnia i kasy nie ma ale za śmieci dopłata po 14 dniach przyszła po urodzeniu dziecka , kocham cię polsko

Ja składałem 4 kwietnia, ale zrobiłem błąd w formularzu elektronicznym, panie zadzwoniły, poprosiły o korektę. I kasa już wpłynęła.
Gość
#24 Wysłane : 8 maja 2016 20:22:16(UTC)

jeżeli składałeś 3 kwietnia to zadzwoń może nie podałeś kontaktu telefonicznego albo maila a może coś brakuje jeszcze zależy czy składałeś z dochodami od pierwszego dziecka czy bez dochodów
Gość
#27 Wysłane : 11 maja 2016 16:48:41(UTC)

http://www.brzesko.pl/?p=32392
Z tekstu wynika że wypłacono nieco ponad 17% złożonych wniosków
Gość
#28 Wysłane : 17 czerwca 2016 14:20:28(UTC)

Wniosek złożony 21 kwietnia, a kasy dalej nie ma :-(
Gość
#31 Wysłane : 17 czerwca 2016 16:58:13(UTC)

słyszałeś co mówili premier i minister w zeszłym tygodniu że gminy przetrzymują pieniądze ,zarabiają na odsetkach to raz trzymając na koncie tak jak bank PKO emerytury ,a dwa jak w gminach rządzi PO z przyczyn jasnych nie wypłacają w terminie na złość PIS- owi.Zadzwoń do Warszawy i poproś o pomoc do minister spraw rodziny telefon w internecie.Najszybciej wypłaciły Katowice .A pieniądze już dawno zostały przelane do gmin!! Robią was w konia.
Gość
#29 Wysłane : 17 czerwca 2016 20:26:28(UTC)

Wniosek złożony 21 kwietnia, a kasy dalej nie ma :-(

ja składałam 8 kwietnia a kasę dostałam 3 dni temu
Gość
#33 Wysłane : 18 czerwca 2016 06:50:54(UTC)

no widzisz a pieniądze dawno mają . walcz o swoje i szukaj informacji w necie wpisując swoje wątpliwości w gogle
Gość
#30 Wysłane : 18 czerwca 2016 19:25:34(UTC)

zainteresujcie się waszą kasą a nie siedźcie przed kompem i pierdźcie w stopek.
ja złożyłem wniosek w połowie kwietnia i już mam 3x na koncie kasę.
Gość
#32 Wysłane : 21 czerwca 2016 14:51:17(UTC)

słyszałeś co mówili premier i minister w zeszłym tygodniu że gminy przetrzymują pieniądze ,zarabiają na odsetkach to raz trzymając na koncie tak jak bank PKO emerytury ,a dwa jak w gminach rządzi PO z przyczyn jasnych nie wypłacają w terminie na złość PIS- owi.Zadzwoń do Warszawy i poproś o pomoc do minister spraw rodziny telefon w internecie.Najszybciej wypłaciły Katowice .A pieniądze już dawno zostały przelane do gmin!! Robią was w konia.

W brzesku PiS rządzi przecież to znaczy oni przetrzymują kasę. Flapper Na złość PO właśnie .
Gość
#34 Wysłane : 22 czerwca 2016 08:04:10(UTC)

chyba odwrotnie nie ?
Gość
#35 Wysłane : 5 lipca 2016 21:52:31(UTC)

Nowy miesiąc - nowe piniondze.
Kto nie złożył wniosku do pierwszego lipca nie dostanie wyrównania. Raczej takich nie ma, ale...
Gość
#36 Wysłane : 6 lipca 2016 14:40:52(UTC)

Nowy miesiąc - nowe piniondze.
Kto nie złożył wniosku do pierwszego lipca nie dostanie wyrównania. Raczej takich nie ma, ale...

Pewnie nie ma. Będzie lament, jak trzeba będzie zacząć te długi spłacać.
Już część spłacili naszymi pieniędzmi w OFE, teraz pójdzie reszta.
Ponad bilion zadłużenia a ludzie cieszą swe durne japy, że "za darmo" pieniądze dostają.

Gość
#37 Wysłane : 6 lipca 2016 17:15:37(UTC)

Pewnie nie ma. Będzie lament, jak trzeba będzie zacząć te długi spłacać.
Już część spłacili naszymi pieniędzmi w OFE, teraz pójdzie reszta.
Ponad bilion zadłużenia a ludzie cieszą swe durne japy, że "za darmo" pieniądze dostają.

To tak jak bym ukradł babci dowód, wziął na nią "chwilówkę" na 10 000 zł, poszedł do babci, dał jej 1000 zł i kazał się cieszyć, że "za darmo" pieniądze ode mnie dostała.
Gość
#38 Wysłane : 7 lipca 2016 12:46:43(UTC)

Sam biorę 500+ i uważam że to jeden z najlepszych pomysłów rządu,a patologie się przy każdym pomyśle zdarzają i jeżeli widzisz że ktoś wydaje tą kasę na przelew to należy to zgłosić i wtedy mają być wydawane bony lub MOPS będzie im w danym sklepie płacił rachunki.A co robiła PO okradała bezczelnie szeregowych Polaków i dawała swoim nie mówiąc ile kasy ukradli przez różne afery i żadna z nich nie została wyjaśniona a czepiają się o parę groszy w skokach a jak kradli sami wtedy wszystko było OK a jak ich oderwano od koryta nagle to wyją.
Gość
#44 Wysłane : 7 lipca 2016 13:50:06(UTC)

Sam biorę 500+ i uważam że to jeden z najlepszych pomysłów rządu,a patologie się przy każdym pomyśle zdarzają i jeżeli widzisz że ktoś wydaje tą kasę na przelew to należy to zgłosić i wtedy mają być wydawane bony lub MOPS będzie im w danym sklepie płacił rachunki.A co robiła PO okradała bezczelnie szeregowych Polaków i dawała swoim nie mówiąc ile kasy ukradli przez różne afery i żadna z nich nie została wyjaśniona a czepiają się o parę groszy w skokach a jak kradli sami wtedy wszystko było OK a jak ich oderwano od koryta nagle to wyją.

Twoich też oderwiemy od koryta wkońcu i wtedy będzie Yebnięcie że HEJ, widziałeś kiedyś jak zwiewają szczury po odsłonięciu tuneli?
Gość
#39 Wysłane : 7 lipca 2016 15:19:32(UTC)

zlikwidowali wsparcie in vitro nie pomogą tym co nie mogą naturalnie mieć dzieci tylko dają tym co od strzała zachodzą
Gość
#46 Wysłane : 7 lipca 2016 17:25:39(UTC)

Kradli dobrze mówisz z wpisu 38ryje odcina PIS od koryta to wyją!!!!!
Gość
#47 Wysłane : 7 lipca 2016 18:05:12(UTC)

Gość
#40 Wysłane : 7 lipca 2016 20:02:34(UTC)

zlikwidowali wsparcie in vitro nie pomogą tym co nie mogą naturalnie mieć dzieci tylko dają tym co od strzała zachodzą

Tylko że z in vitro w dużej mierze rodzą się dzieci z wadami które są potem porzucane przez tych rodziców jak zabawki i muszą być leczone na koszt podatnika,a jak ktoś jest nie wierzący i chce się bawić w Boga to niech się bawi za swoje a nie za kasę katolików których jest większość w Polsce płacących podatki.
6 Strony<1234>»
Skok do forum