logo

Nieoficjalny Portal Miasta Brzeska i Okolic

Home Almanach BBS Forum Historia Informator Leksykon Linki Mapa Na skróty Ogłoszenia Polonia Turystyka Autor

Nowela polityczna

Forum 2004-2005

Forum 2006

Forum 2007

Forum 2008

Forum 2009

Forum 2010

Forum 2011

Netykieta

Regulamin

Witamy Gościa! Aby skorzystać ze wszystkich możliwości proszę Zaloguj się lub Zarejestruj.

Notification

Icon
Error

6 Strony<12345>»
RODZINA 500+
Gość
#43 Wysłane : 7 lipca 2016 20:24:58(UTC)
Ranga: Gość

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Originally Posted by: Gość Idź do cytowanego Wpisu
Tylko że z in vitro w dużej mierze rodzą się dzieci z wadami które są potem porzucane przez tych rodziców jak zabawki i muszą być leczone na koszt podatnika,a jak ktoś jest nie wierzący i chce się bawić w Boga to niech się bawi za swoje a nie za kasę katolików których jest większość w Polsce płacących podatki.

A dzieci prowokują zachowania pedofilskie u księży, którzy niczemu nie winni muszą później się tłumaczyć z oczywiście niesłusznych oskarżeń...
Kto da więcej?
Bez emotikonów, bo ręce opadają na takie teksty o in vitro.
Gość
#48 Wysłane : 7 lipca 2016 20:59:16(UTC)

POPIŻDZIELCY WON OD 500 PLUS.
Gość
#45 Wysłane : 7 lipca 2016 22:30:45(UTC)

Sam biorę 500+ i uważam że to jeden z najlepszych pomysłów rządu,a patologie się przy każdym pomyśle zdarzają i jeżeli widzisz że ktoś wydaje tą kasę na przelew to należy to zgłosić i wtedy mają być wydawane bony lub MOPS będzie im w danym sklepie płacił rachunki.A co robiła PO okradała bezczelnie szeregowych Polaków i dawała swoim nie mówiąc ile kasy ukradli przez różne afery i żadna z nich nie została wyjaśniona a czepiają się o parę groszy w skokach a jak kradli sami wtedy wszystko było OK a jak ich oderwano od koryta nagle to wyją.

Zrozumiałeś przykład z chwilówką czy nie bardzo??
Umiesz samodzielnie myśleć i wnioskować?
Skąd te pieniądze na 500+ się biorą?
Gość
#42 Wysłane : 7 lipca 2016 22:42:41(UTC)

Tylko że z in vitro w dużej mierze rodzą się dzieci z wadami które są potem porzucane przez tych rodziców jak zabawki i muszą być leczone na koszt podatnika,a jak ktoś jest nie wierzący i chce się bawić w Boga to niech się bawi za swoje a nie za kasę katolików których jest większość w Polsce płacących podatki.

i mają skazę na czole?
jakby rodzice większości dziś rządzących pisiorów używali gumy, to byśmy tych popaprańców dziś nie oglądali i nie wstydzili się Bored
Gość
#49 Wysłane : 8 lipca 2016 05:09:53(UTC)

To jesteśmy my właśnie Polacy a pozabijajcie się i będzie spokój!!!
Gość
#41 Wysłane : 8 lipca 2016 14:20:19(UTC)

a ile znasz osób co z in vitro urodziło dzieci z wadami? czy to większy % niż przy urodzeniach naturalnych? Nie cytuj tego co ci ks z ambony mówi tylko popatrz w jakieś konkretne źródła.
Gość
#50 Wysłane : 9 lipca 2016 12:37:58(UTC)

Gdyby dyskutującym na temat in vitro, 500+ zabrakło już inwencji

http://lewackibelkot.pl/#generated-text

Gość
#51 Wysłane : 16 lipca 2016 22:03:05(UTC)

Jest kolejna kasa - wczoraj 500 wpłynęło. Jeszcze ze 2 miechy i nowe auto se kupie Flapper
Gość
#52 Wysłane : 17 lipca 2016 08:21:46(UTC)

i o to chodziło .napędzamy gospodarkę. produkcja wzrasta .potrzebni ludzie do pracy.i tak to ma działać .jedziemy do pracy tym samochodem czy na zakupy (kupujemy paliwo , robimy zakupy). zabieramy dzieci na wycieczkę .na wakacje .i wszystko pomału powróci na swoje tory.bardzo dobra inwestycja.!!!
Gość
#53 Wysłane : 17 lipca 2016 09:47:42(UTC)

i o to chodziło .napędzamy gospodarkę. produkcja wzrasta .potrzebni ludzie do pracy.i tak to ma działać .jedziemy do pracy tym samochodem czy na zakupy (kupujemy paliwo , robimy zakupy). zabieramy dzieci na wycieczkę .na wakacje .i wszystko pomału powróci na swoje tory.bardzo dobra inwestycja.!!!

Ty sobie jaja robisz? Już to przerabiały wszystkie komunistyczne kraje.
Czy nie lepiej byłoby (idąc Twoim tokiem rozumowania) dodrukować dodatkowych 100 miliardów złotych i rozdać je ludziom, żeby napędzić gospodarkę?
Komuniści próbowali, wiesz jaki był efekt?

Bredzisz człowieku głupoty i pojęcia o ekonomii nie masz!
500+ to nie inwestycja.
JESZCZE RAZ jak małemu dziecku:
Ktoś kradnie Ci dowód, bierze na Twoje konto chwilówkę na 100 zł, po czym daje Ci 500 zł "za darmo".
Zostajesz z 1000 zł kredytu, który musisz spłacić i "darmowym" 500 zł.

Tak właśnie to działa!
Gość
#54 Wysłane : 17 lipca 2016 10:38:33(UTC)

Ty sobie jaja robisz? Już to przerabiały wszystkie komunistyczne kraje.
Czy nie lepiej byłoby (idąc Twoim tokiem rozumowania) dodrukować dodatkowych 100 miliardów złotych i rozdać je ludziom, żeby napędzić gospodarkę?
Komuniści próbowali, wiesz jaki był efekt?

Bredzisz człowieku głupoty i pojęcia o ekonomii nie masz!
500+ to nie inwestycja.
JESZCZE RAZ jak małemu dziecku:
Ktoś kradnie Ci dowód, bierze na Twoje konto chwilówkę na 100 zł, po czym daje Ci 500 zł "za darmo".
Zostajesz z 1000 zł kredytu, który musisz spłacić i "darmowym" 500 zł.

Tak właśnie to działa!

Nie bardzo rozumiem, liczę i liczę i nijak mi nie wychodzi to twoje wyliczenie. chwilówka 100 zł potem dostaję 500 zł i zostaję z kredytem 1000 zł i darmowym 500 zł, no nie wiem może małemu dziecku tak sie tłumaczy, ja już duży jestem może dlatego nie pojmuję.
Gość
#56 Wysłane : 17 lipca 2016 11:57:17(UTC)

Jak nie rozumiesz, to schowaj dowód, bo jeszcze ci go ukradną :)
Gość
#57 Wysłane : 17 lipca 2016 16:07:46(UTC)

Brawo PIS z 500 Musiałeś złe studia ekonomiczne skończyć albo po znajomości!!! cha,cha!!Bardzo dobra INWESTYCJA kto nie rozumie to najlepiej niech się nie odzywa.
Gość
#55 Wysłane : 17 lipca 2016 18:12:19(UTC)

Nie bardzo rozumiem, liczę i liczę i nijak mi nie wychodzi to twoje wyliczenie. chwilówka 100 zł potem dostaję 500 zł i zostaję z kredytem 1000 zł i darmowym 500 zł, no nie wiem może małemu dziecku tak sie tłumaczy, ja już duży jestem może dlatego nie pojmuję.

Miało być 1000 zł...
Gość
#58 Wysłane : 17 lipca 2016 18:44:48(UTC)

Brawo PIS z 500 Musiałeś złe studia ekonomiczne skończyć albo po znajomości!!! cha,cha!!Bardzo dobra INWESTYCJA kto nie rozumie to najlepiej niech się nie odzywa.

Niech się nie odzywa to Ty tak zdecydowałeś/aś?

Nie trzeba kończyć studiów ekonomicznych żeby to zrozumieć. Wystarczy odrobina inteligencji.
Jeżeli masz pewne niedostatki intelektualne to faktycznie możesz mieć z tym problem.

Nawet Morawiecki przyznał, że 500+ jest na kredyt. Tak na razie około 20 miliardów.
Trzeba go będzie spłacić. Kto go spłaci? Oczywiście my i nasze dzieci, przy okazji pokryjemy koszty obsługi tego kredytu (spore) i koszty obsługi 500+ (urzędników, te wszystkie pisma, kontrole i polityków).

Myślę, że przykład z chwilówką był świetny: ktoś mi ukradł dowód, wziął na mnie kredyt na 1000 zł, potem dał mi "darmowy prezent" w postaci 500 zł i mam się z tego cieszyć?
Też mi "inwestycja"....
PiS, PO - tak samo kradną, oszukują i zdradzają Polaków!
Gość
#61 Wysłane : 17 lipca 2016 19:23:16(UTC)

Cały ŚWIAT ŻYJE na KREDYT. Cóż się tym tak egzaltujesz.? Najwięcej to PO i PSL na kradł .pod płaszczykiem tych partii cała komuna się dobrze miał.
Gość
#62 Wysłane : 17 lipca 2016 19:47:07(UTC)

A jak ci Gierek i cała reszta po kolei tak kraj zadłużył i był na skraju bankructwa bo się huśtali za robotników pieniądze to żeście jakoś nie płakali .tylko każdy z was cicho siedział .boście się bali komuny. teraz się plujesz bo idziesz do sklepu i kupujesz . stać cię to kupujesz z wyższej półki jak nie to z niższej .a jeśli nie pamiętasz bo pózniej się urodziłeś/as to się nie odzywaj.zapomnieliście jak było. jak się wspiera rodziny to cię to drażni . nie bądż zawistny i zazdrosny.jesteś młody to staraj się o potomstwo a nie narzekaj i nie przeliczaj . dalej powtarzam nie masz pojęcia o ekonomii.A jak jesteś bogaczem to zamilcz.
Gość
#59 Wysłane : 17 lipca 2016 21:47:20(UTC)

Myślę, że przykład z chwilówką był świetny: ktoś mi ukradł dowód, wziął na mnie kredyt na 1000 zł, potem dał mi "darmowy prezent" w postaci 500 zł i mam się z tego cieszyć?
Też mi "inwestycja"....
PiS, PO - tak samo kradną, oszukują i zdradzają Polaków!

PełOwcy kradli z głową (sprytne pomysły) i z mniejszym rozmachem (nie chwalili się, mniej bolało).
PiSiory kradną na głos (wzrost opłat, replika skrzydła tupolewa, kasa na szkołę Rydzyka), kłamliwie (rzekomo naród tego chce) i bezczelnie (bez pytania narodu).
Dług na mieszkańca: 26 019 PLN
http://www.dlugpubliczny.org.pl/
Gość
#65 Wysłane : 18 lipca 2016 04:45:10(UTC)

a P.O pytało ?więc przestań pier....ić
Gość
#60 Wysłane : 18 lipca 2016 07:18:06(UTC)

PełOwcy kradli z głową (sprytne pomysły) i z mniejszym rozmachem (nie chwalili się, mniej bolało).
PiSiory kradną na głos (wzrost opłat, replika skrzydła tupolewa, kasa na szkołę Rydzyka), kłamliwie (rzekomo naród tego chce) i bezczelnie (bez pytania narodu).
Dług na mieszkańca: 26 019 PLN
http://www.dlugpubliczny.org.pl/

dług bubliczny 20 tys.to betka ,zegar Balcerowicza pokazuje zupełnie inną kwote.
6 Strony<12345>»
Skok do forum