logo

Nieoficjalny Portal Miasta Brzeska i Okolic

Home Almanach BBS Forum Historia Informator Leksykon Linki Mapa Na skróty Ogłoszenia Polonia Turystyka Autor

Nowela polityczna

Forum 2004-2005

Forum 2006

Forum 2007

Forum 2008

Forum 2009

Forum 2010

Forum 2011

Netykieta

Regulamin

Witamy Gościa! Aby skorzystać ze wszystkich możliwości proszę Zaloguj się lub Zarejestruj.

Notification

Icon
Error

Kino Planeta - dlaczego wpuszczają takich widzów?
koki
#1 Wysłane : 22 stycznia 2017 12:46:17(UTC)
Ranga: Newbie

Jestem częstym gościem kina Planeta i coraz bardziej denerwuja mnie sytuacje, kiedy są wpuszczani ludzie pod ewidentnym wpływem alkoholu. Podczas seansu rozmawiają głośno, komentują dialogi itp. Tak było na Wołyniu, gdzie w końcu dwóch mężczyzn nie wytrzymało i wyprowadzili siłą kompletnie pijanego gościa, tak było wczoraj na Konwoju, gdzie jakichś dwóch buraków non stop sobie gadało popijając piwko i robiąc chlew na podłodze z wysypanego popcornu. Kupuję bilet i mam chyba prawo oglądnąć seans w spokoju ! Może kierownictwo kina zrobi w końcu z tym jakiś porządek?
Gość
#2 Wysłane : 22 stycznia 2017 16:11:03(UTC)
Ranga: Gość

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
koki;92993 napisał:
Jestem częstym gościem kina Planeta i coraz bardziej denerwuja mnie sytuacje, kiedy są wpuszczani ludzie pod ewidentnym wpływem alkoholu. Podczas seansu rozmawiają głośno, komentują dialogi itp. Tak było na Wołyniu, gdzie w końcu dwóch mężczyzn nie wytrzymało i wyprowadzili siłą kompletnie pijanego gościa, tak było wczoraj na Konwoju, gdzie jakichś dwóch buraków non stop sobie gadało popijając piwko i robiąc chlew na podłodze z wysypanego popcornu. Kupuję bilet i mam chyba prawo oglądnąć seans w spokoju ! Może kierownictwo kina zrobi w końcu z tym jakiś porządek?

Może napisz to na e-mail kina? Trochę bez sensu tutaj o tym pisać.
Gość
#4 Wysłane : 23 stycznia 2017 11:36:39(UTC)

Kino jest prywatne . Możesz wybrać inne.
Gość
#10 Wysłane : 23 stycznia 2017 13:32:15(UTC)

Gość;93028 napisał:

W sumie racja :)
Tyle tylko, że właściciel powinien wiedzieć takie rzeczy, dlatego piszę, żeby dał im znać i niech sam zdecyduje, czy woli wpuszczać pijanych chamów, czy nie.
Gość
#11 Wysłane : 23 stycznia 2017 13:36:28(UTC)

Gość;93036 napisał:
W sumie racja :)
Tyle tylko, że właściciel powinien wiedzieć takie rzeczy, dlatego piszę, żeby dał im znać i niech sam zdecyduje, czy woli wpuszczać pijanych chamów, czy nie.

Ale oni/ te chamy/ wchodzą trzeźwe, w trakcie seansu syczą otwierane puchy i kapsle dopiero. Nie pierwszy raz to jest, potwierdzamy!
Gość
#5 Wysłane : 23 stycznia 2017 17:48:34(UTC)

Gość;93028 napisał:

Nie sądzę, żeby właścicielowi zależało na zmniejszeniu frekwencji w kinie właśnie przez takich prostaków. Jakby nie było kino powinno być miejscem kultury. Sądząc po Twoim komentarzu to nie negujesz takich prostackich zachowań typu picie piwa w kinie. Ehhh...
Gość
#6 Wysłane : 23 stycznia 2017 18:20:25(UTC)

Korzystam z kina.
Podoba mi się repertuar i staram się co najmniej kilka razy w roku być.
Zabieram często dzieci swoje i mojego brata, bo chcę ich nauczyć innej rozrywki niż komórka.
Nie spotkałem się dotąd z powyższym zachowaniem.

Przykre, jeśli właściciel to toleruje. No chyba, że nie wiedział.
Ale teraz z wątku się na pewno dowiedział.
Miejmy nadzieję, że szybko i właściwie zareaguje.

BTW - dzięki temu forum wiele ludzi i instytucji wie, co o nich piszą.
Od włodarzy miasta po panią z pieskiem na Browarnej.
Poczta pantoflowa szybko działa ;)
Gość
#3 Wysłane : 23 stycznia 2017 18:28:24(UTC)

Gość;92997 napisał:
Może napisz to na e-mail kina? Trochę bez sensu tutaj o tym pisać.
Bez sensu to jest pisać wlasnie na maila, taki mail laduje od razu w koszu, a tutaj uruchamia sie marketing szeptany majacy najwiekszy wplyw na tego typu biznes.
Gość
#9 Wysłane : 24 stycznia 2017 18:26:49(UTC)

Gość;93043 napisał:
Nie sądzę, żeby właścicielowi zależało na zmniejszeniu frekwencji w kinie właśnie przez takich prostaków. Jakby nie było kino powinno być miejscem kultury. Sądząc po Twoim komentarzu to nie negujesz takich prostackich zachowań typu picie piwa w kinie. Ehhh...

Sam często to robie........tyle tylko że nie przeszkadzam nie gadam nie szeleszcze i nie śmiece. Tylko oglądam i po cichu sączę. Naprawdę ile razy jestem w kinie mam zawsze winko lub piwko do sączenia i zachowuje się grzecznie. To nie jest problem wnoszenia i picia tylko zachowania. Pić cza umić.
Skok do forum