logo

Nieoficjalny Portal Miasta Brzeska i Okolic

Home Almanach BBS Forum Historia Informator Leksykon Linki Mapa Na skróty Ogłoszenia Polonia Turystyka Autor

Nowela polityczna

Forum 2004-2005

Forum 2006

Forum 2007

Forum 2008

Forum 2009

Forum 2010

Forum 2011

Netykieta

Regulamin

Witamy Gościa! Aby skorzystać ze wszystkich możliwości proszę Zaloguj się lub Zarejestruj.

Notification

Icon
Error

78 Strony«<1011121314>»
Szkoła podstawowa w Brzesku - opinie
Gość
#252 Wysłane : 7 listopada 2015 12:11:50(UTC)
Ranga: Gość

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Gość;77776 napisał:
Myślę że to ty biedaczyno żyjesz w swoim świecie w iluzji. Ty akurat musisz mówić i robić jak ci karzą bo inaczej TWOI Cię ZNISZCZĄ. Tu się akurat wypowiadają inne osoby.Moje szczęście że nie musiałam tu się uczyć .A to co tu wyprawiacie i wyprawiało się to legendy krążą po Brzesku .Także,że nie ten adres, aczkolwiek zgadzam się w 100% z tymi opiniami . I to jest Twoje WATERLOO które cię totalnie wyeksplatuje i nie wiem czy emerytury doczekasz/doczekacie jak tak dalej będzie ? Sami się zniszczycie już niedługo...

To pogróżki? A może przepowiednia? "Każą"? Ja tu jako rodzic sobie dywaguję, a Ty kipisz. W czym mam się wyeksploatować? Życie płynie sobie swoim trybem, a póki co to Ty chcesz zniszczyć, zakłapać zdanie, jakie ośmielono się wyrazić. Nauki cała ma rodzina pobierała tu od zarania, nikomu włos z głowy nie spadł, dzieci naukę kontynuują, nauczyciele różni, ale na ogół do dogadania i póki co nie czuć,aby chcieli kogokolwiek niszczyć (nie rozumiem zresztą, po co)... A brzeszczanie? Brak pogody ducha.
Gość
#254 Wysłane : 7 listopada 2015 12:22:31(UTC)

Poczytaj z poprzednich postów co rodzice sądzą i co dzieje w szkołach w Brzesku? nie od dziś i nie zakłamuj rzeczywistości.A ktoś ty że taki miodowy ? całą twoją rodzinę? pewnie ten z uprzywilejowanych.
Gość
#255 Wysłane : 7 listopada 2015 12:28:51(UTC)

Gość;77784 napisał:
Poczytaj z poprzednich postów co rodzice sądzą i co dzieje w szkołach w Brzesku? nie od dziś i nie zakłamuj rzeczywistości.A ktoś ty że taki miodowy ? całą twoją rodzinę? pewnie ten z uprzywilejowanych.

Nie, no przecież muszę być kaktusowy, gorczycowy, rycynusowy. Znów obrażasz i atakujesz. Jak Tobie źle, to nikt nie może mieć pozytywnych odczuć.Taaa, uprzywilejowany.... Karta inwalidy na parkingi. Zawsze to jakiś przywilej. Szkoda dyskusji. Obrażaj sobie następnych, co tu napiszą. I broń Panie Boże nikomu nie miodź. Dobrej zabawy.
Gość
#242 Wysłane : 7 listopada 2015 14:57:54(UTC)

Gość;77764 napisał:
na niechęć innych ludzi w pełni zasłużyłeś, więc nie wściekaj się jak słyszysz prawdę, skoro te słowa cię ubodły, to znaczy że masz coś na sumieniu

Ta rozmowa miałaby jakiś sens gdybyś opanował/a trudną sztukę czytania ze zrozumieniem. W mojej wypowiedzi nigdzie nie padło zdanie, że spotkałem się z jakąkolwiek niechęcią lub ostracyzmem zarówno w formalnych lub przypadkowych relacjach międzyludzkich. Być może dlatego, że staram się zachować przynajmniej elementarną kulturę osobistą, nie cierpię na syndrom "ja wiem lepiej" i nie jestem człowiekiem podejrzliwym, który z góry zakłada, że inny; nauczyciel, lekarz, urzędnik, sprzedawca itp. chce mnie oszukać lub skrzywdzić. Zarzucasz innym ludziom masę negatywnych cech, a sam/a jesteś klinicznym przykładem patologicznej osobowości. Nie zdziwiłbym się gdybyś w realnym życiu, szczególnie tam gdzie to może Ci przynieść korzyści odgrywał/a osobę życzliwą, pełną współczucia i szacunku dla innych. I dopiero tutaj ulewa Ci się Twoja nienawiść - doktor Jekyll i mister Hyde. Nikogo Twoje słowa nie mogą obrazić. Co najwyżej lekko zirytować lub rozśmieszyć. Gdybyś dysponował/a odrobiną odwagi obywatelskiej to skonkretyzowałbyś swoje zarzuty. Chociażby; która szkoła, jacy nauczyciele "pastwią się" nad młodzieżą? Niech poczują ciężar społecznej "anatemy" jeśli na to zasłużyli? Skoro z różnych względów nie ponieśli lub nie ponoszą konsekwencji służbowych to niech chociaż wiedzą, że są napiętnowani za swoje postępowanie. Niestety, albo brak Ci wspomnianej odwagi lub po prostu czerpiesz chorą przyjemność z bezkarnego opluwania niewinnych. W tym wątku plujesz na nauczycieli, być może w innym na lekarzy i pielęgniarki, aby po chwili przepoczwarzyć się w bezkompromisowego krytyka urzędników. Wszędzie bez konkretnych zarzutów, bez jasnego spersonalizowanego adresata krytyk, a o tzw. krytyce konstruktywnej gdzie pojawiają się propozycje naprawy w Twoim przypadku nie ma co marzyć. Obrażasz innych, oczerniasz i być może z braku czasu lub z powodu obolałych od wypisywania tworów swojej wyobraźni palców, próbujesz poniżyć mieszkańców en bloc nie siląc się już na wymierzanie oddzielnych policzków wybranym grupom społecznym lub zawodowym. Być może jesteś osobą obciążoną sporą ilością kompleksów, o niskiej samoocenie, która w ten dość wstrętny sposób rekompensuje sobie swoje kiepskie samopoczucie. W swoich wpisach obdarzasz wszystkich negatywnymi cechami samemu pozując na "ostatniego sprawiedliwego". Poniekąd próbujesz zatruwać życie społeczne i niszczyć tkankę społecznej wspólnoty, być może dlatego, aby spełniły się Twoje kasandryczne przepowiednie typu; nic się nie uda, wszyscy są źli i wredni. Pociesza mnie tylko myśl, że nawet korzystając z internetu masz ograniczoną siłę oddziaływania, a codzienne przykłady pokazują, że zarówno jako naród jak i lokalna wspólnota jesteśmy lepsi niż malujesz to w swoich pełnych jadu tekścikach. EOT
Gość
#256 Wysłane : 7 listopada 2015 18:11:21(UTC)

A ja na swojej drodze spotkałam cudownych nauczycieli, szczególnie dobrze wspominam nauczycieli z podstawówki, nie znam też nikogo komu by się krzywda działa, więc zupełnie nie rozumiem tych wpisów, nie każdy był cudnym uczniem,ale osiągał efekty na miarę możliwości.
Gość
#257 Wysłane : 7 listopada 2015 21:23:30(UTC)

Gość;77802 napisał:
A ja na swojej drodze spotkałam cudownych nauczycieli, szczególnie dobrze wspominam nauczycieli z podstawówki, nie znam też nikogo komu by się krzywda działa, więc zupełnie nie rozumiem tych wpisów, nie każdy był cudnym uczniem,ale osiągał efekty na miarę możliwości.

To jesteś szczęściarzem.Pamiętam koleżankę która przez nauczycielkę popadła w depresję .Uwzięła się na nią tylko dlatego że wskazała jej gdzie zrobiła błąd w rozwiązaniu zadania.Kolega o mało nie wyleciał ze szkoły bo nie popierał komuny i nie chodził na pochody pierwszomajowe.Kasia za to miała super i była faworyzowana gdyż jej mama pracowała w sklepie mięsnym i zawsze coś bez kartek sprzedała lub zostawiła lepszy kawałek.O dominującej postawie nauczycieli wiedzą doskonale w ich rodzinach .Dominujące zachowanie przenoszą do swoich rodzin i współmałżonek przeważnie jest pantoflarzem i nie ma za wiele do powiedzenia.
Jacy są nauczyciele wszyscy wiedzą i żadne obrończo gloryfikujące posty tego nie zmienią.
Gość
#258 Wysłane : 7 listopada 2015 21:32:11(UTC)

Gość;77808 napisał:
To jesteś szczęściarzem.Pamiętam koleżankę która przez nauczycielkę popadła w depresję .Uwzięła się na nią tylko dlatego że wskazała jej gdzie zrobiła błąd w rozwiązaniu zadania.Kolega o mało nie wyleciał ze szkoły bo nie popierał komuny i nie chodził na pochody pierwszomajowe.Kasia za to miała super i była faworyzowana gdyż jej mama pracowała w sklepie mięsnym i zawsze coś bez kartek sprzedała lub zostawiła lepszy kawałek.O dominującej postawie nauczycieli wiedzą doskonale w ich rodzinach .Dominujące zachowanie przenoszą do swoich rodzin i współmałżonek przeważnie jest pantoflarzem i nie ma za wiele do powiedzenia.
Jacy są nauczyciele wszyscy wiedzą i żadne obrończo gloryfikujące posty tego nie zmienią.

Ja miałam szczęście bo uczyli mnie chyba tacy sami nauczyciele. Dzięki temu, że byli na mnie zawzięci mobilizowało mnie to do nauki. To dzięki nim nie mam dzisiaj kompleksów takie jak masz ty.
Gość
#259 Wysłane : 8 listopada 2015 18:00:02(UTC)

Czy gimnazjum do likwidacji, jak myślicie? jesteście za czy przeciw?
Gość
#260 Wysłane : 8 listopada 2015 19:19:55(UTC)

Gość;77828 napisał:
Czy gimnazjum do likwidacji, jak myślicie? jesteście za czy przeciw?

Przywrócenie ośmioklasówek to byłaby tragedia! Wiem co mówię, bo jako dziecko wiele razy byłem ofiarą przemocy słownej i fizycznej ze strony dryblasów z 7 i 8 klasy, a niektórzy chodzili do tej szkoły nawet 10 lat. Jak myślicie, że zastraszony dzieciak ma siłę i odwagę komukolwiek to zgłosić to się mylicie. Nauczyciele albo nic nie wiedzieli, albo udawali, bo byli bezsilni.
Teraz mój syn jest w gimnazjum i jest idealnie.
ps. wiem, że zaraz zaczną się hejty pod moim adresem, już to kiedyś przerabiałem, dlatego piszę in cognito, poprostu byłem spokojnym dzieckiem i bardzo się cieszę, że moi synowie też tacy są.
Gość
#261 Wysłane : 8 listopada 2015 20:12:29(UTC)

Gość;77831 napisał:

Teraz mój syn jest w gimnazjum i jest idealnie.
ps. wiem, że zaraz zaczną się hejty pod moim adresem, już to kiedyś przerabiałem, dlatego piszę in cognito, poprostu byłem spokojnym dzieckiem i bardzo się cieszę, że moi synowie też tacy są.

Zdradzić przynajmniej mógłbyś w którym gimnazjum jest tak idealnie.Bo ja nie znam takiego w Brzesku.Sama mam dziecko w gimnazjum ,równie jest spokojne i dobrze wychowane natomiast jest szykanowane przez reszte nieuczcej,rozrabiającej klasy.W gimnazjum dzieciom wydaje się że są dorosłe i wiele mogą. Nie bój się nauczycielu ,nie stracisz pracy bo czy w tej szkole czy pod egidą podstawówki będziesz pracował.
Gość
#177 Wysłane : 8 listopada 2015 20:39:34(UTC)

Gość;77243 napisał:
Do zorientowanych nauczycieli.

A może najpierw powinno spytać się rodziców czy życzą sobie by ich dziecko brało udział w sesji fotograficznej ?. Jakie są losy zdjęć które się odda i nie kupi ?

Drogie mamy ze SZP nr3
Nie zapomnijcie na jutro odpicować dzieci.Wydarzenie roku,jak objazdowe kino za PRL-u.Przyjeżdża fotograf i szósty raz z rzędu będą nasze dzieci miały robione drogie pakiety zdjęć jakości ....hm...może nie napisze bo i tak wytną.
Super pomysł na biznes, nieprawdaż ?
Gość
#178 Wysłane : 9 listopada 2015 07:27:27(UTC)

Gość;77840 napisał:
Drogie mamy ze SZP nr3
Nie zapomnijcie na jutro odpicować dzieci.Wydarzenie roku,jak objazdowe kino za PRL-u.Przyjeżdża fotograf i szósty raz z rzędu będą nasze dzieci miały robione drogie pakiety zdjęć jakości ....hm...może nie napisze bo i tak wytną.

30 lat temu w głębokiej komunie fotograf rokrocznie przyjeżdżał do naszej szkoły i robił zdjęcia klasowe. Dzisiaj z sentymentem je oglądam! Tobie jak nie pasuje to zatrzymaj dziecko w domu. Kiedyś ci za to "podziękuje".
Gość
#180 Wysłane : 9 listopada 2015 08:41:23(UTC)

Ale syficie ten wątek!
Żale, płacze, jęki, masturbacje...
Leczcie się a nie publicznie wypowiadajcie!
Gość
#262 Wysłane : 9 listopada 2015 08:47:25(UTC)

Co to za WYWÓD tego brzeskiego lizusa *227* ??????????? a może sami sobie nauczyciele tą pozytywną opinię wpisują ? Ty może tu masz wszystko poukładane,ale inni nie.!!!Z tego wynika że jesteście najlepsi bez zastrzeżeń, nieskazitelni. Jeszcze takie małe pytanie jeśli to początek twojej pracy magisterskiej!!!??? to dobrze by było żeby była oparta na faktach i badaniach na terenie Brzeska z zapytaniem, ankietą jak ,,Żyje ci się Brzeszczaninie,,??? i jakie masz zastrzeżenia w różnych dziedzinach ŻYCIA w Brzesku????Wówczas możesz mi WYMYŚLAĆ.A teraz ZAMILCZ.
Gość
#178 Wysłane : 9 listopada 2015 10:03:55(UTC)

Gość;77843 napisał:
30 lat temu w głębokiej komunie fotograf rokrocznie przyjeżdżał do naszej szkoły i robił zdjęcia klasowe. Dzisiaj z sentymentem je oglądam! Tobie jak nie pasuje to zatrzymaj dziecko w domu. Kiedyś ci za to "podziękuje".

Wazeliniarstwo wzruszające,szkoda że nie prawdziwe .Ja też uważam że dwa razy za okres szkoły podstawowowej by wystarczyło.No cóż widocznie szkole to się opłaca.
Gość
#180 Wysłane : 9 listopada 2015 10:43:35(UTC)

Gość;77840 napisał:
Drogie mamy ze SZP nr3

Tak to jest jak dzieci są nieszczepione, chorują (zarażają innych) i nie przychodzą do szkoły.
A później lament rodziców, bo ich dziecka nie ma na zdjęciach!
No to przyjeżdża ten fotograf i cyka!
Gość
#186 Wysłane : 9 listopada 2015 15:22:24(UTC)

Gość;77840 napisał:
Drogie mamy ze SZP nr3

Z tego co się orientuje to należało wyrazić zgodę na fotografowanie wiec mogłaś się nie zgadzać i po sprawie.
Gość
#202 Wysłane : 9 listopada 2015 17:27:58(UTC)

Gość;77272 napisał:
Rodzice mają profesjonalne aparaty i sporą wiedzę na temat fotografowania zatem na zwykłej szkolnej uroczystości rodzic może zrobić zdjęcia całej klasy i po znośnych kosztach /a nawet jako prezent/ przekazać kolegom swojego dziecka a nie ściągać haracz od każdego.Dawniej w szkołach ganiano dzieci do sali i wszystkim robiono zdjęcia chciał czy nie chciał ,czasy się zmieniły a mentalność dyrektorów jest w czasach głębokiej komuny.Niegdyś dyrektorzy dostawali dla szkoły jakieś przaśne kalendarze.

Sweetfocie były, lekcje polskiego ,matematyki przeleciały i tylko płacić Ci pozostało..
Tera będziemy oczekiwać na podróżnika za 5 zł od osoby.Dzieci sie cieszą bo znowu lekcje przepadną.
Gość
#181 Wysłane : 9 listopada 2015 20:31:52(UTC)

Gość;77845 napisał:
Ale syficie ten wątek!
Żale, płacze, jęki, masturbacje...
Leczcie się a nie publicznie wypowiadajcie!

Z przykrością, ale przyznaję, że powyższy wpis stwierdza fakt.
Gość
#187 Wysłane : 12 listopada 2015 08:31:10(UTC)

Gość;77899 napisał:
Z tego co się orientuje to należało wyrazić zgodę na fotografowanie wiec mogłaś się nie zgadzać i po sprawie.

W szkole fotografowanie i upublicznianie wizerunku przeszkadza ale na fejsie umieszcza jedna z drugą zdjęcia dzieci całymi seriami!
78 Strony«<1011121314>»
Skok do forum