logo

Nieoficjalny Portal Miasta Brzeska i Okolic

Home Almanach BBS Forum Historia Informator Leksykon Linki Mapa Na skróty Ogłoszenia Polonia Turystyka Autor

Nowela polityczna

Forum 2004-2005

Forum 2006

Forum 2007

Forum 2008

Forum 2009

Forum 2010

Forum 2011

Netykieta

Regulamin

Witamy Gościa! Aby skorzystać ze wszystkich możliwości proszę Zaloguj się lub Zarejestruj.

Notification

Icon
Error

78 Strony«<6566676869>»
Szkoła podstawowa w Brzesku - opinie
Gość
#1382 Wysłane : 18 stycznia 2018 14:07:46(UTC)
Ranga: Gość

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Originally Posted by: Gość Idź do cytowanego Wpisu
Każdy nauczyciel be czy wczesnoszkolny czy tez w klasach starszych
Nie ma idealny szkół nauczycieli to jest Brzesko gmina śmieszna i mała
A wy drodzy rodzice zacznijcie ponosić konsekwencje złych decyzji nie ta szkoła nie ta pani nie ten wiek dziecka
Sami podjęliście decyzje ze twoje dziecko jest gotowe na naukę wiec nie narzekaj na nauczyciela a na swoją decyzje

Drogi nauczycielu dlaczego ciągle wałkujesz w kółko jedno i to samo. Wydaje mi się że nie masz merytorycznego wytłumaczenia dlaczego nauczyciel krzyczy na grzeczne dziecko które akurat czegoś nie rozumie.Dziecko które nie ma problemu ani z nauką ani ze szkołą. A ja akurat uważam że duża część nauczycieli w tej szkole to wspaniali pedagodzy. Chodzi tylko o tą jedna panią która krzyczy bez potrzeby.Nie wiem czy jesteś tak mało inteligentny żeby wbić sobie to do głowy?
Gość
#1385 Wysłane : 18 stycznia 2018 14:11:19(UTC)

Drogi nauczycielu dlaczego ciągle wałkujesz w kółko jedno i to samo. Wydaje mi się że nie masz merytorycznego wytłumaczenia dlaczego nauczyciel krzyczy na grzeczne dziecko które akurat czegoś nie rozumie.Dziecko które nie ma problemu ani z nauką ani ze szkołą. A ja akurat uważam że duża część nauczycieli w tej szkole to wspaniali pedagodzy. Chodzi tylko o tą jedna panią która krzyczy bez potrzeby.Nie wiem czy jesteś tak mało inteligentny żeby wbić sobie to do głowy?

Mamusiu może problem jest to co opisane w poniższym linku?
https://akademiawychowan...iecko-przestalo-klamac/
Gość
#1389 Wysłane : 18 stycznia 2018 14:16:29(UTC)

jakie gotowe ? mieli wybór rodzice?dopiero rząd PIS-U zmienił .po wielkiej walce. a referendum i walki rodziców chyba państwo Elbanowscy. co się działo w Warszawie?( jeśli przekręcone nazwisko to przepraszam) dzieci miały się uczyć poprzez zabawę w pierwszych klasach ,miały być objęte opieką .płynące subwencje na to. i gdzie to wszystko ? gdzie pieniądze? nałapaliście dzieci żeby mieć pracę.dzieci się nie liczyły i nie liczą. o robotę cały czas chodzi i płynące regularne wypłaty. a teraz chyba będziecie mieć trzynastą pensję wypłacaną .pozazdrościć . i tyle wolnego.i tyle w temacie
Gość
#1383 Wysłane : 18 stycznia 2018 14:19:55(UTC)

Mamo to ty uważasz ze to jest krzyk
A dla mnie to jest podniesiony głos z nuta grozy
Buhaha twoja kruszynka zejdzie na ziemie w klasie czwartej
Razem z tobą
Wałkuje temat wzięcia na siebie odpowiedzialności
Pani pedagog ma takie metody i jest za nie chwalona przez inne mamy
No a ty stój pod drzwiami opluwają anonimowo na forum ze malestwo inaczej odbiera rzeczywistości
Koledzy w klasie napewno mówią szeptem do twego maleństwa w klasie trzeciej
Powtórzę wychodzi posyłanie dzieci do szkoły w wieku 6 lat
W czwartej klasie pedagodzy będą mówić szeptem i tłumaczyć twojej kruszynkę
Masz jak w banku
Gość
#1390 Wysłane : 18 stycznia 2018 14:28:38(UTC)

Bardzo niezdrowa atmosfera w szkole nr 3. Wszystko przez nadmiar uczniów. To wszystko sprzyja agresji.
Gość
#1394 Wysłane : 18 stycznia 2018 14:33:02(UTC)

poczytajcie sobie w googlach -,,10 rzeczy do których żaden nauczyciel się nie przyzna,,
Gość
#1391 Wysłane : 18 stycznia 2018 14:36:36(UTC)

Bardzo niezdrowa atmosfera w szkole nr 3. Wszystko przez nadmiar uczniów. To wszystko sprzyja agresji.

Nadzór będzie się tłumaczyć jak się coś stanie. Gdzie jest BHP?
Gość
#1392 Wysłane : 18 stycznia 2018 14:40:07(UTC)

Nadzór będzie się tłumaczyć jak się coś stanie. Gdzie jest BHP?

ponadto niech dzieci chodzą do szkol w swoich obwodach. Moje dziecko nie ma warunków ludzkich to przebywania w szkole bo rodzice z okolicznych wiosek (pracujący w Brzesku) upychaja swoje pociechy w Brzesku
Gość
#1393 Wysłane : 18 stycznia 2018 14:56:04(UTC)

ponadto niech dzieci chodzą do szkol w swoich obwodach. Moje dziecko nie ma warunków ludzkich to przebywania w szkole bo rodzice z okolicznych wiosek (pracujący w Brzesku) upychaja swoje pociechy w Brzesku

Nie wojój tak bo uruchomią II zmianę i dzieci będą do 18 godz siedziały w szkole.
Gość
#1384 Wysłane : 18 stycznia 2018 15:19:09(UTC)

Mamo to ty uważasz ze to jest krzyk
A dla mnie to jest podniesiony głos z nuta grozy
Buhaha twoja kruszynka zejdzie na ziemie w klasie czwartej
Razem z tobą
Wałkuje temat wzięcia na siebie odpowiedzialności
Pani pedagog ma takie metody i jest za nie chwalona przez inne mamy
No a ty stój pod drzwiami opluwają anonimowo na forum ze malestwo inaczej odbiera rzeczywistości
Koledzy w klasie napewno mówią szeptem do twego maleństwa w klasie trzeciej
Powtórzę wychodzi posyłanie dzieci do szkoły w wieku 6 lat
W czwartej klasie pedagodzy będą mówić szeptem i tłumaczyć twojej kruszynkę
Masz jak w banku

Oj drogi pedagogu bardzo ładną laurkę sobie wystawiasz. To przykre że posiadasz tak małą wiedzę i kompetencje że nie umiesz wytłumaczyć dziecku zadania tylko musisz podnosić ton głosu.Gratulacje. Zresztą sposób w jaki się tu wypowiadasz świadczy o Tobie. A poza tym gdzie te zapewnienia że jesteście tak świetnie przygotowani do pracy z małymi dziećmi? Że macie tyle cierpliwości.
Gość
#1395 Wysłane : 18 stycznia 2018 15:31:37(UTC)

Z tego co się orientuję to w szkole 3 większość nauczycieli to wspaniali pedagodzy. Szkoda że jeden czy dwóch nauczycieli psuje opinię całej szkole. A jeżeli myślę o tej samej pani to ona już w katoliku miała złą opinię.
Gość
#1396 Wysłane : 18 stycznia 2018 16:48:14(UTC)

Mam wrażenie,że niektórzy tutaj piszący mylą dwie panie P. uczące w szkole nr3.Pani nominowana do nagrody w konkursie na nauczyciela na medal,który z resztą wygrała,prowadzi nauczanie początkowe I-III i nigdy nie podnosi głosu na dzieci.Natomiast "krzycząca" pani p. uczy informatyki w wielu klasach.To tak dla jasności.
Gość
#1397 Wysłane : 18 stycznia 2018 16:56:37(UTC)

Mam wrażenie,że niektórzy tutaj piszący mylą dwie panie P. uczące w szkole nr3.Pani nominowana do nagrody w konkursie na nauczyciela na medal,który z resztą wygrała,prowadzi nauczanie początkowe I-III i nigdy nie podnosi głosu na dzieci.Natomiast "krzycząca" pani p. uczy informatyki w wielu klasach.To tak dla jasności.

Pani z informatyki prowadzi nauczanie wczesnoszkolne
Gratuluje angażu
Przecież to nie zgodne z prawem
Gość
#1403 Wysłane : 18 stycznia 2018 18:24:49(UTC)

Gratuluje angażu

Z nauczycielem znęcającym się psychicznie nad uczniami powinna zrobić porządek pani detektor
Rodzice uczniów powinni napisać petycje i usunąć takiego nauczyciela z placówki
Dla dobra szkolący
Przedeeszystkim dobra dzieci
Gość
#1403 Wysłane : 18 stycznia 2018 22:47:56(UTC)

Z nauczycielem znęcającym się psychicznie nad uczniami powinna zrobić porządek pani detektor
Rodzice uczniów powinni napisać petycje i usunąć takiego nauczyciela z placówki
Dla dobra szkolący
Przedeeszystkim dobra dzieci

Dla dobra dzieci powinno sie ich odbierać rodzicom psycholom którym nic nie pasuje a swoje niespełnione ambicje próbują zaspokoić dziećmi.
Gość
#1396 Wysłane : 18 stycznia 2018 22:50:05(UTC)

Gratuluje angażu

Tak samo jak ta od religii biologie prowadzi.
Gość
#1405 Wysłane : 19 stycznia 2018 08:29:57(UTC)

Nic dyrektorka nie zrobi bo tak pani P jak i dyrek to dzieci nauczycielskie a jest powiedzenie żę PIES PSU ŁBA NIE URWIE . LEPIEJ ZAMIEŚĆ POD DYWAN niż zrobić cokolwiek
Gość
#1397 Wysłane : 19 stycznia 2018 08:30:32(UTC)

Gratuluje angażu

Przecież dzieci w nauczaniu wczesnoszkolnym mają zajęcia z informatyki więc kto ma je prowadzić jak nie informatyk? Ludzie trochę myślenia!
Gość
#1405 Wysłane : 19 stycznia 2018 08:37:59(UTC)

Taki to informatyk z pani P jak z koziej (****) trąba na siłę przypisana do prowadzenia przedmiotu przez Wójcikowa tak po koleżeńsku aby był etacik . WSTYD
Gość
#1406 Wysłane : 19 stycznia 2018 08:51:36(UTC)

tylu jest młodych i dobrze wykształconych ludzi którzy mogli by uczyć .ale nie bo swoje kumpele marnej jakości zatrudniają. efekty są że dzieci mają braki od podstaw .jak Brzesko szkoły zle wypadają .są na szary końcu. pozniej mają braki w liceum na studiach. czemu ta sitwa nie chce tego zrozumiec???. marna jakość tych niby niektórych uczących od lat to samo .
78 Strony«<6566676869>»
Skok do forum