logo

Nieoficjalny Portal Miasta Brzeska i Okolic

Home Almanach BBS Forum Historia Informator Leksykon Linki Mapa Na skróty Ogłoszenia Polonia Turystyka Autor

Nowela polityczna

Forum 2004-2005

Forum 2006

Forum 2007

Forum 2008

Forum 2009

Forum 2010

Forum 2011

Netykieta

Regulamin

Witamy Gościa! Aby skorzystać ze wszystkich możliwości proszę Zaloguj się lub Zarejestruj.

Notification

Icon
Error

78 Strony«<7172737475>»
Szkoła podstawowa w Brzesku - opinie
Gość
#1507 Wysłane : 14 marca 2018 12:49:04(UTC)
Ranga: Gość

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Zapisałam córkę do 1 klasy Szkoły Podstawowej nr.3. Ostatnio się dowiedziałam że ze względu na ilość wszystkich dzieci w szkole oraz możliwości lokalowo-klasowe, może się okazać że przez kilka lat będzie musiała chodzić do szkoły na popołudnie Confused. Proszę o informację czy faktycznie tak jest.
Gość
#1508 Wysłane : 14 marca 2018 13:11:08(UTC)

Originally Posted by: Gość Idź do cytowanego Wpisu
Zapisałam córkę do 1 klasy Szkoły Podstawowej nr.3. Ostatnio się dowiedziałam że ze względu na ilość wszystkich dzieci w szkole oraz możliwości lokalowo-klasowe, może się okazać że przez kilka lat będzie musiała chodzić do szkoły na popołudnie Confused. Proszę o informację czy faktycznie tak jest.

to może zapytaj tam gdzie trzeba, czyli w szkole, a nie na forumLOL
Gość
#1510 Wysłane : 14 marca 2018 14:57:56(UTC)

dzisiaj macie taki dzień otwarty w szkole nr 3 spotkanie się z dziećmi które już się uczą zdziećmi którą rozpoczną pierwszą klasę.. więc można zapytać nauczycieli.
Gość
#1509 Wysłane : 14 marca 2018 15:32:27(UTC)

Na pewno będzie jeść zimne obiady..... aha.... Jak zdąży się dobić na którejś przerwie.
Gość
#1505 Wysłane : 14 marca 2018 16:36:12(UTC)

Obowiązek uczestniczenia w rekolekcjach mają TYLKO dzieci uczęszczające na religię. Rodzicu jak tak ci się nie podoba to że za ciebie nauczyciele prowadzą dziecko do kościoła i jeżeli tak strasznie bulwersujesz się rekolekcjami to nie rozumiem czemu twoje dziecko chodzi na religię, przystępuje do I Komuni do bierzmowania, po co go chrzcisz? Kto tu jest zakłamany i dwulicowy. Pamiętaj nie masz takiego obowiązku.

Bulwersują mnie rekolekcje ZAMIAST lekcji w szkole. Bulwersuje mnie lekcja religii jako normalna szkolna lekcja, przeprowadzana w szkole.

Rekolekcje popołudniami dla chętnych, religia poza szkołą. Dawniej tak było i chodziliśmy i było dobrze. Teraz? To jakiś cyrk jest a nie szkoła.

Przystępuje do I komunii, do bierzmowania, chrzczę bo jestem katolikiem, wierzącym katolikiem, który uważa, że rekolekcje i lekcje religii powinny odbywać się bez udziału szkoły.
Z resztą moje zdanie podziela wielu katechetów z którymi rozmawiałem. Czy to oznacza, że nie powinni być księżmi?
Gość
#1511 Wysłane : 14 marca 2018 17:36:52(UTC)

To zapisz do psp1 tam będzie jednozmianowość a obiady zawsze ciepłe i pyszne:)Moje dzieci tam chodzą i jestem zadowolony!!
Gość
#1512 Wysłane : 14 marca 2018 17:53:29(UTC)

Dzisiaj dni otwarte w szkole nr 3.Pani przygotowuje grupę dziewcząt do występu tanecznego.Sama szyję i przygotowuje im ubrania.W "nagrodę "wraz z podopiecznymi występuje w łączniku pomiedzy korytarzem a salą gimnastyczną podczas gdy na sali nic się nie dzieje.Nie ma udostępnionego nagłośnienia ludzie przechodzą tam u z powrotem
Gość
#1522 Wysłane : 14 marca 2018 18:00:24(UTC)

A najlepsze że za 15min inna grupa ma występ na sali gimnastycznej z osobą która nawet w tej szkole nie uczy.Jak to jest Pani dyrektor? Taka jest "nagroda"dla ludzi którzy dają od siebie więcej?Pani Basiu dużo wytrwałości i gratulacje pomimo tylu przeciwności.
Gość
#1524 Wysłane : 14 marca 2018 18:04:04(UTC)

Serdecznie dziękuje za dni otwarte 3
Bardzo dobrze zorganizowane
Widać zaangażowanie nauczycieli
Impreza zorganizowana przez grono pedagogiczne pod kontem dzieci
Moje dzieci bardzo zadowolone
Podsumowanie więcej imprez bez angażowania rr czyli roszczeniowych rodziców
Dziękujemy
Gość
#1526 Wysłane : 14 marca 2018 18:08:09(UTC)

Szkoła nr 3 to porażka.Tłok, kumoterstwo, kolesiostwo i uprzywilejowanie klas do których uczęszczają dzieci nauczycieli. A już nagannym jest zasiadanie w komisji konkursowej nauczycielki która zadaje pytania swojemu synowi i go ocenia. I oczywiście syn wygrywa. Skandal. Mamy wierzyć że nie udostępniła mu wcześniej pytań i nie przygotowała go do odpowiedzi na nie? Jest to niemoralne i nie powinno mieć miejsca.
Gość
#1527 Wysłane : 14 marca 2018 18:15:10(UTC)

Do wpisu 1511.Piszesz że bez zaangażowania rodziców.Ciekawe kto kupił i dostarczył ciasto napoje i owoce również dla twoich zadowolonych dzieci
Gość
#1529 Wysłane : 14 marca 2018 18:21:16(UTC)

Paranoja jest to że nauczyciele którzy chcą zrobić coś naprawdę dobrego są eliminowani a najlepsi są ci posłuszni co idą na postronku dyrekcji
Gość
#1513 Wysłane : 14 marca 2018 19:00:16(UTC)

Dzisiaj dni otwarte w szkole nr 3.Pani przygotowuje grupę dziewcząt do występu tanecznego.Sama szyję i przygotowuje im ubrania.W "nagrodę "wraz z podopiecznymi występuje w łączniku pomiedzy korytarzem a salą gimnastyczną podczas gdy na sali nic się nie dzieje.Nie ma udostępnionego nagłośnienia ludzie przechodzą tam u z powrotem

To jest skandal!
Gość
#1525 Wysłane : 14 marca 2018 19:23:16(UTC)

Serdecznie dziękuje za dni otwarte 3
Bardzo dobrze zorganizowane
Widać zaangażowanie nauczycieli
Impreza zorganizowana przez grono pedagogiczne pod kontem dzieci
Moje dzieci bardzo zadowolone
Podsumowanie więcej imprez bez angażowania rr czyli roszczeniowych rodziców
Dziękujemy

też mam zdanie, że było miło i sympatycznie, dzieci dobrze się bawiły
Gość
#1521 Wysłane : 14 marca 2018 19:25:43(UTC)

pierwsza część zajęć była prowadzona w salach lekcyjnnych i na koryttarzach - taki był chyba zamysł, dopiero część sportowa była na hali
Gość
#1523 Wysłane : 14 marca 2018 19:28:47(UTC)

A najlepsze że za 15min inna grupa ma występ na sali gimnastycznej z osobą która nawet w tej szkole nie uczy.Jak to jest Pani dyrektor? Taka jest "nagroda"dla ludzi którzy dają od siebie więcej?Pani Basiu dużo wytrwałości i gratulacje pomimo tylu przeciwności.

Jeśli chodzi o panią Siudut, to uczy w tej szkole wf
Gość
#1506 Wysłane : 14 marca 2018 19:30:59(UTC)

Bulwersują mnie rekolekcje ZAMIAST lekcji w szkole. Bulwersuje mnie lekcja religii jako normalna szkolna lekcja, przeprowadzana w szkole.

Rekolekcje popołudniami dla chętnych, religia poza szkołą. Dawniej tak było i chodziliśmy i było dobrze. Teraz? To jakiś cyrk jest a nie szkoła.

Przystępuje do I komunii, do bierzmowania, chrzczę bo jestem katolikiem, wierzącym katolikiem, który uważa, że rekolekcje i lekcje religii powinny odbywać się bez udziału szkoły.
Z resztą moje zdanie podziela wielu katechetów z którymi rozmawiałem. Czy to oznacza, że nie powinni być księżmi?

Myślę że tego chciałyba szkoła, rodzice i nauczyciele. Nie wiem czy dzieci ...
Gość
#1530 Wysłane : 14 marca 2018 19:38:14(UTC)

a wniosek z tych wpisów taki, że dla niektórych, TYCH BEZNADZIEJNIE ROSZCZENIOWYCH RODZICÓW, PYSKUJĄCYCH tylko i KRYTYKUJĄCYCH nic nie warto robić, było superFlapper
Gość
#1528 Wysłane : 14 marca 2018 20:18:06(UTC)

Do wpisu 1511.Piszesz że bez zaangażowania rodziców.Ciekawe kto kupił i dostarczył ciasto napoje i owoce również dla twoich zadowolonych dzieci

Widzisz różnice w zabawie a nie jedzeniu i piciu
Myśle ze nie bo na łakocie i napoje moje pociechy nie liczyły i z tego nie kozystaly
I dzięki Bogu bo już im zygasz
I tyle rodzice powinni mieć do roboty w publicznych placówkach zaplecze kuchnia i nic więcej ps.soki ciasta owoce były zakupione również z moich pieniążków bo pokrywała to klasowa rada rodziców wiec mam nadzieje ze twoje podjadł 😂😂😂😂
Gość
#1531 Wysłane : 14 marca 2018 20:23:05(UTC)

Każda pliszka swe piórka chwali !! ale chwalby we dwie torby a w jednej nie ma co nieść to tak zawsze z trójką ta szkoła to tak już ma,,,, że czy ma czym czy nie to się chwali w CIEMNO.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szanowni rodzice zafascynowani propagandą a z czasem będą psioczyć bo nie jest tak różowo w tej szkole. Sami się o tym przekonacie. POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
78 Strony«<7172737475>»
Skok do forum