Ranga: Gość
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
|
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Gość  Dyrektorka ze S.P.w Mokrzyskach tojest dopiero model.Nie liczy się z nikim i z niczym.Mobing od A do Z.Poniża uczniów,pracowników żreć chodzi na stołówkę za darmo przyprowadzając jeszcze w dodatku chyba męża.(...). Dlatego wolę Szczepanów!
|
|
|
|
|
No jasne - najlepiej zawalić okoliczne szkoły zamiast w swojej zrobić porządek!
|
|
|
|
|
Piszcie na temat... ja mam pytanie do rodziców, którzy posłali swoje 6-cio letnie dzieci do szkoły. zwłaszcza do tych, którzy chodzą do klasy mieszanej, czy zauważyliście by wasze dzieci były oceniane inaczej niż dzieci 7-letnie? Tzn. bardziej ulgowo?
|
|
|
|
|
I właśnie o to walczą rodzice .Pedagodzy nieprzygotowani do nauki 6- nich dzieci .
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Gość  Piszcie na temat... ja mam pytanie do rodziców, którzy posłali swoje 6-cio letnie dzieci do szkoły. zwłaszcza do tych, którzy chodzą do klasy mieszanej, czy zauważyliście by wasze dzieci były oceniane inaczej niż dzieci 7-letnie? Tzn. bardziej ulgowo? dzieci 6 i 7-letnie mają ten sam program więc wniosek nasuwa się sam....
|
|
|
|
|
Program ten sam tylko rozwój inny .Różnica 1-go roku to dużo u dzieci.
|
|
|
|
|
Mój spokojny 6 latek chodzi z rozwydrzonymi i rozpieszczonymi 7-io latkami. Tak nie może być!
|
|
|
|
|
Mój syn nie pójdzie za rok do szkoły na 6 lat. Po moim trupie. Jak się nie zmieni ustawa odroczę i tyle. Szkoły i poradnie są zarażone wirusem podległości urzędniczej i mówią co im każą, że dzieci gotowe i szkoły też.....a..g....uzik prawda
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Gość  Mój spokojny 6 latek chodzi z rozwydrzonymi i rozpieszczonymi 7-io latkami. Tak nie może być! a dlaczego uważasz że tylko 7-latki są rozwydrzone??????za rok twój 6-latek będzie miał 7 lat i też zakładasz że będzie rozwydrzony i rozpieszczony?????dziwne podejście....biorąc twoją mało inteligentną wypowiedz myślę że bystrzakiem nie będzie....
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Gość  dzieci 6 i 7-letnie mają ten sam program więc wniosek nasuwa się sam.... Chodzi mi o to czy są jednakowo oceniane?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skok do forum