logo

Nieoficjalny Portal Miasta Brzeska i Okolic

Home Almanach BBS Forum Historia Informator Leksykon Linki Mapa Na skróty Ogłoszenia Polonia Turystyka Autor

Nowela polityczna

Forum 2004-2005

Forum 2006

Forum 2007

Forum 2008

Forum 2009

Forum 2010

Forum 2011

Netykieta

Regulamin

Witamy Gościa! Aby skorzystać ze wszystkich możliwości proszę Zaloguj się lub Zarejestruj.

Notification

Icon
Error

4 Strony«<234
LIDL?
Gość
#64 Wysłane : 13 stycznia 2018 18:27:51(UTC)
Ranga: Gość

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Klienci w Lidlu też są w inny sposób chamscy. Dziś miałem okazję być "popychany" wózkiem przez pana ok. 60-65 lat któremu tak się spieszyło do kasy, że pchał go we mnie, mimo że widział że stoję przed nim. Jestem o połowę od niego młodszy, mimo że odwracałem się wielokrotnie to bez skutku. Nie pierwszy raz miałem taką sytuację. Innym razem równie starsza Pani podobnie, ale jednak chyba przez swe roztargnienie i niedopatrzenie mnie popchnęła wózkiem, ale gdy tylko się odwróciłem przeprosiła i więcej tego nie zrobiła. Natomiast faceci są chamscy, odwracałem sie kilka razy a ten dalej gdy tylko sie odwróciłem znów mnie popychał, myślał chyba tylko o sobie gbur jeden. Na drugi raz zrobię o to aferę na cały sklep żeby sie powstydził przed ludźmi. Mad

LUDZIE nauczcie się szacunku do innych! NIE jesteście pępkami świata. Godziny szczytu handlowego to nie powód do tego żeby zapominać kim się jest - CZŁOWIEKIEM, a nie zwierzęciem! Mellow
Gość
#65 Wysłane : 13 stycznia 2018 20:29:43(UTC)

nie kupować tam i nie dawać niemieckiemu biznesowi zarabiać.owoce bardzo drogie . musi się sprawdzać ceny .kupe dziadostwa .to co tam by nie zeszło dają do Polski . dużo się o tym mówi produkty gorszej jakości.a te wędliny .toż to cała tablica Mendelejewa. fuj
Gość
#69 Wysłane : 14 stycznia 2018 07:54:38(UTC)

Klienci w Lidlu też są w inny sposób chamscy. Dziś miałem okazję być "popychany" wózkiem przez pana ok. 60-65 lat któremu tak się spieszyło do kasy, że pchał go we mnie, mimo że widział że stoję przed nim. Jestem o połowę od niego młodszy, mimo że odwracałem się wielokrotnie to bez skutku. Nie pierwszy raz miałem taką sytuację. Innym razem równie starsza Pani podobnie, ale jednak chyba przez swe roztargnienie i niedopatrzenie mnie popchnęła wózkiem, ale gdy tylko się odwróciłem przeprosiła i więcej tego nie zrobiła. Natomiast faceci są chamscy, odwracałem sie kilka razy a ten dalej gdy tylko sie odwróciłem znów mnie popychał, myślał chyba tylko o sobie gbur jeden. Na drugi raz zrobię o to aferę na cały sklep żeby sie powstydził przed ludźmi. Mad

LUDZIE nauczcie się szacunku do innych! NIE jesteście pępkami świata. Godziny szczytu handlowego to nie powód do tego żeby zapominać kim się jest - CZŁOWIEKIEM, a nie zwierzęciem! Mellow

To efekt pincet plusLOL LOL LOL
Gość
#72 Wysłane : 14 stycznia 2018 08:09:13(UTC)

we wszystkich lidlach tak jest.kupują też przejeżdżający.
Gość
#66 Wysłane : 14 stycznia 2018 22:17:07(UTC)

Originally Posted by: Gość Idź do cytowanego Wpisu
nie kupować tam i nie dawać niemieckiemu biznesowi zarabiać.owoce bardzo drogie . musi się sprawdzać ceny .kupe dziadostwa .to co tam by nie zeszło dają do Polski . dużo się o tym mówi produkty gorszej jakości.a te wędliny .toż to cała tablica Mendelejewa. fuj

Te nasluuchales sie morawieckiego?
Gość
#63 Wysłane : 15 stycznia 2018 22:43:52(UTC)

do braku higieny nie potrzeba punktów samoobsługowych....wystarczy wejść do sklepu PSS a konkretnie na Ogrodowej a tam panie gołymi rękami którymi wcześniej wydają brudne pieniądze podają pieczywo.....

Jednak można zbiorowo wymóc na obsłudze sklepu pewne zachowania: np. inna sieć, "Groszek" ma w Woli Dębińskiej "samoobsługowe" pieczywo, ale już w Bielczy nie można samemu zabrać sobie pieczywa z półek, bo jest kartka że "podaje je sprzedawca". Tak powinno być tez w Lidl i Biedronce. Z tym że sprzedawca powinien mieć na dłoniach rekawiczki jednorazowe do podawania pieczywa.
Gość
#68 Wysłane : 16 stycznia 2018 08:45:08(UTC)

Tablicę Mendelejewa widzisz bo kupujesz wędliny pakowane. W tych niepakowanych kupowanych w innych sklepach jest to samo a często nawet jeszcze gorzej.
Do tego wszystkie te aromaty dymu sztuczne, bo jakiemuś (...)owi w UE się uwidziało a drugiemu w Polsce chciało się oddać sterowanie państwem takim (...)om w Brukseli.
Gość
#73 Wysłane : 16 stycznia 2018 10:12:34(UTC)

kabanosy które leżą w cieple we folii w temperaturze otoczenia.gratuluje. ile tam musi być chemii żeby się nie zepsuły.coś tam można wybrać ale trzeba dobrze czytać.i kupować to co polskie z kodem zaczynający się od 590...
Gość
#75 Wysłane : 16 stycznia 2018 19:14:32(UTC)

Jedzcie tą chemię smacznego. A potem nie płaczcie jak będziecie chorować na nowotwory, alergie i inne takie. Naturalna żywność od hodowcy, rolnika była zła to macie masową produkcję w zakładach przetwórstwa gdzie wiadomo co do jedzenia dodają...? Nie bardzo.
Gość
#76 Wysłane : 17 stycznia 2018 15:25:22(UTC)

Do wpychających sie za "kasa zamknieta" - nie pozwalać Sewerynowi iść na przerwe bo Wam się nie chce podejsc do kasy obok...jestescie żałośni.
Gość
#77 Wysłane : 22 stycznia 2018 14:44:56(UTC)

A może by się znalazł inwestor żeby w gminie Gnojnik wybudować LIDLA.... bardzo by się przydał.... w Brzesku jest coraz tłocznej a już nie wspomnę jak są jakieś święta to nawet nie ma gdzie zaparkować.
Gość
#74 Wysłane : 22 stycznia 2018 17:33:41(UTC)

kabanosy które leżą w cieple we folii w temperaturze otoczenia.gratuluje. ile tam musi być chemii żeby się nie zepsuły.coś tam można wybrać ale trzeba dobrze czytać.i kupować to co polskie z kodem zaczynający się od 590...

Chłopie. A wędliny, wędzone domowym sposobem, robione te 20-30 lat w domach to w jakich warunkach były przechowywane? I TEŻ SIĘ NE PSUŁY! Bez chemii!
Gość
#78 Wysłane : 22 stycznia 2018 18:39:51(UTC)

lecz bez chemii.i to jest meritum sprawy.
Gość
#79 Wysłane : 6 lutego 2018 07:51:40(UTC)

lecz bez chemii.i to jest meritum sprawy.

Jak słyszę wiejszczyzna albo kiełbasa wiejska to mam od razu odruch wymiotny. Szczególnie ta robiona pod stodołą brudnymi łapami na 30 stopniowym upale z niebadanej świni.
Gość
#80 Wysłane : 6 lutego 2018 08:26:27(UTC)

Jak słyszę wiejszczyzna albo kiełbasa wiejska to mam od razu odruch wymiotny. Szczególnie ta robiona pod stodołą brudnymi łapami na 30 stopniowym upale z niebadanej świni.

pokolenia na tym wyrosły i to baby i chłopy na schwał, nie to co teraz delikutasne toto takie i nie wiadomo chłop czy baba!. Wiec cicho sza!
Gość
#81 Wysłane : 6 lutego 2018 09:30:57(UTC)

pokolenia na tym wyrosły i to baby i chłopy na schwał, nie to co teraz delikutasne toto takie i nie wiadomo chłop czy baba!. Wiec cicho sza!

Taaaaa pokolenia ......które muszą teraz żyć za 700 złotych na miesiąc i umierać na raka w wieku 50,60 lat po świńskim jedzeniu . Tak te pokolenia na tych świniach wyszły.
4 Strony«<234
Skok do forum